Quantcast
French Open

Πολυτελείς, μικρές βαλίτσες Louis Vuitton για τα τρόπαια του French Open

Τη δημιουργία δυο δερμάτινων βαλιτσών για τα τρόπαια, με βασικά στοιχεία την πολυτέλεια και τη διαχρονικότητα, ανέθεσε το στάδιο Roland Garros στο γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton.

Με αφορμή το τουρνουά τένις French Open 2017, η LV κατασκεύασε δυο μικρές, δερμάτινες βαλίτσες με το κλασικό μονόγραμμα της εταιρίας, προκειμένου να μεταφερθούν αλλά και να προστατευθούν τα τρόπαια Musketeers και Suzanne Lenglen που απονέμονται κάθε χρόνο στους πρωταθλητές τένις γυναικών και ανδρών του Roland Garros.

Οι στρογγυλεμένες γωνίες και οι κλασικές κλειδαριές που συναντώνται σε όλα τα αντικείμενα του οίκου, συνδυάζονται μοναδικά με το εσωτερικό της βαλίτσας σε χρώμα terra-cotta. Οι αποχρώσεις αυτές θυμίζουν την επιφάνεια του γηπέδου του ιστορικού Roland Garros, ενώ λευκές γραμμές σε σχήμα V στο μπροστινό μέρος είναι εμπνευσμένες από τις γραμμές του γηπέδου τένις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οίκος Louis Vuitton έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες συνεργασίες, μιας και πριν το λανσάρισμα πολυτελών ενδυμάτων ειδικευόταν στην κατασκευή αποσκευών. Τα τρόπαια του French Open έχει σχεδιάσει ο οίκος Maison Mellerio, ένα από τα παλαιότερα κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία του Παρισιού.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR