Quantcast
alexa chung

Η Αlexa Chung δημιουργεί μια νέα σειρά ρούχων με την επωνυμία της

Η 33χρονη Alexa Chung μόλις έγινε σχεδιάστρια μόδας. Ανακοίνωσε λοιπόν την ημερομηνία της κυκλοφορίας της νέας της σειράς ρούχων, κάνοντας τους fans να ανυπομονούν. Η Alexa, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, έγινε και θα να είναι πάντα ένα fashion icon.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στις τηλεοράσεις για το μουσικό show του καναλιού Channel 4, “Popworld”, το 2007, ερωτευτήκαμε το ανδρόγυνο στυλ της, τα over-sized πλεκτά, τους γιακάδες του Peter Pan, τα τιγρέ prints και τις εικονικές μπαλαρίνες. Μέσα στα 10 χρόνια που έχουν περάσει από τότε, το μοντέλο που γεννήθηκε στο Λονδίνο ήταν το πρόσωπο σε καμπάνιες της Lacoste, της Superga και της Longchamp, και ακόμα και σε μια τσάντα του οίκου Mulberry πήρε το όνομά της. Επιπλέον, σκηνοθέτησε την επιστροφή των παπουτσιών UGG και έκανε πολλές συνεργασίες μέσω των οποίων σχεδίασε για το Marks & Spencer και τα AG Jeans.

Μετά από τόσες επιτυχίες η Alexa ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι ότι θα ξεκινήσει τη δική της επώνυμη εταιρεία “Alexachung“. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της  στις 30 Μαΐου και σύμφωνα με την Telegraph, η συλλογή της Chung αναμένεται να περιλαμβάνει περισσότερα από 100 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων παπουτσιών και κοσμημάτων.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR