Ένα παλιό εργοστάσιο ταπετσαρίας μετατρέπεται σε σύγχρονο loft στο Λονδίνο

Ένα παλιό εργοστάσιο ταπετσαρίας του Λονδίνου μετατρέπεται σε loft, χρησιμοποιώντας παλιά και σύγχρονα προσαρμοσμένα στοιχεία και διατηρώντας τη σύγχρονη κληρονομιά του κτιρίου. Το Hoxton Square Loft «παντρεύει» τις αυθεντικές δομές και τις ακατέργαστες πρώτες ύλες και τις μετατρέπει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η εσωτερική διακόσμηση κινείται στους ίδιους ρυθμούς, με την αυθεντικότητα που συναντάται στην αρχιτεκτονική του κτιρίου. Η τεχνοτροπία των εξωτερικών τούβλων διατηρείται, ενώ τα ξύλινα πατώματα και τα vintage αντικείμενα, όπως τα φωτιστικά από ορείχαλκο και τα καλοριφέρ, αποτελούν βασικά στοιχεία της διακόσμησης και δίνουν μια λεπτή αίσθηση πολυτέλειας.

Tα ντουλάπια είναι κατασκευασμένα από επαναχρησιμοποιούμενες σανίδες δαπέδου δημιουργώντας μια γραμμική κουζίνα στον ούτως ή άλλως ευρύχωρο χώρο, ενώ ένα παραδοσιακό ντουλάπι αποκτά μοντέρνα αισθητική και μετατρέπεται σε ντουλάπι ελεγχόμενης θερμοκρασίας, που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος.

Στα υπνοδωμάτια κυριαρχεί το μπλε χρώμα, οι αυλακωτές επενδύσεις, το sisal πάτωμα και οι βελούδινες κουρτίνες, στοιχεία που δημιουργούν μια αντίθεση με τον ενιαίο χώρο του σαλονιού. Ένα παλιό φρεάτιο ανελκυστήρα επενδύθηκε με δρύινες επιφάνειες και μερικά ορειχάλκινα εξαρτήματα και μετατράπηκε σε μια κλασική, ανδρική ντουλάπα.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE