Διαχωρισμός χώρων και σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε διαμέρισμα στο Σάο Πάολο

Το Studio GT έχει συνδυάσει δύο ξεχωριστές σουίτες σε ένα ενιαίο διαμέρισμα, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με μια σειρά από μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Η ιδιοτροπία κρύβεται στον προθάλαμο του διαμερίσματος, που είναι κρυμμένος πίσω από μία ξύλινη βιβλιοθήκη σχήματος U.

Το σαλόνι χωρίζεται σε δύο τμήματα με βάση τον κεντρικά τοποθετημένο και διπλής όψης καναπέ. Από τη μια πλευρά βρίσκεται η περιοχή ψυχαγωγίας με επιπλέον καθίσματα, coffee table και τηλεόραση. Ακριβώς έξω από το χώρο ψυχαγωγίας είναι το γραφείο, διαχωρισμένο από το υπόλοιπο διαμέρισμα και τη μεγάλη βιβλιοθήκη. Η τέχνη αποτελεί κομμάτι της ζωής της οικογένειας, γι’ αυτό και βρίσκεται σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου. Κοιτάζοντας έξω από το γραφείο μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο του χώρου διασκέδασης, καθώς και περισσότερα έργα τέχνης στους τοίχους και χρυσό τόνους στο coffee table.

Από την άλλη πλευρά της βιβλιοθήκης σχήματος U βρίσκονται η κουζίνα και η τραπεζαρία. Ένα μακρύ τραπέζι συνδέεται με έναν κεντρικό τοίχο, προσφέροντας πολλές θέσεις, ενώ η κουζίνα, στο πίσω μέρος της τραπεζαρίας, διαθέτει λευκά ντουλάπια και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Στο κυρίως υπνοδωμάτιο, πινελιές από μπαμπού ξύλο προσθέτουν μια «ζεστασιά» στο χώρο, όπως τα έργα τέχνης, τα φυτά και τα βιβλία. Δίπλα από το υπνοδωμάτιο βρίσκεται το μπάνιο, το οποίο κινείται σε λευκούς τόνους, ενώ ένας τοίχος είναι καλυμμένος με ολόσωμους καθρέφτες.

     

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE