Duplex διαμέρισμα μεταμορφώνεται σε οικογενειακό σπίτι στο Σίδνεϋ

Οι Madeleine Blanchfield Architects μετέτρεψαν ένα duplex διαμέρισμα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, σε ένα ενιαίο οικογενειακό σπίτι, διατηρώντας το χαρακτήρα του υπάρχοντος κτιρίου μέσα από την τροποποίηση της πρόσοψης του 1920.
Στο πίσω μέρος του σπιτιού, το ισόγειο ενώθηκε με την αυλή και την πισίνα, ενώ προστέθηκε μια νέα επέκταση, που στεγάζει το σαλόνι και την τραπεζαρία. Ένα υπόστεγο στον αίθριο χώρο επεκτείνει το καθιστικό στον εξωτερικό χώρο και παρέχει σκιά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μεγάλες, συρόμενες, γυάλινες πόρτες συνδέουν το σαλόνι με την πίσω αυλή και η ενσωμάτωση του ξύλου δημιουργεί μια πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα. Δίπλα στην τραπεζαρία τοποθετείται μια σύγχρονη κουζίνα με μινιμαλιστικά ντουλάπια. Τέλος, απλές σκάλες από ανοιχτόχρωμο ξύλο και κουπαστή οδηγούν στο δεύτερο όροφο του σπιτιού, όπου υπάρχουν ένα μικρό υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο.

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE