Η απόλυτη αρμονία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο QL House

Σε μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές του Algarve, στην Πορτογαλία, το QL House διατηρεί την ισορροπία μεταξύ των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Σεβόμενο μάλιστα τη σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη και του περιβάλλοντος της κατοικίας. Το QL προσφέρει μαγευτική θέα στα περίχωρα, ενώ παρέχει μια σειρά από ανέσεις συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων γκολφ και μιας πισίνας. «Το έργο QL House ήταν μια άσκηση στην εξισορρόπηση των χώρων και την ολοκλήρωση του τοπίου», λένε οι αρχιτέκτονες από την Visioarq. Τελικά, βρήκαν τη σωστή ισορροπία μεταξύ των γεμάτων και των άδειων χώρων και δημιούργησαν μια τέλεια σχέση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, που προκαλούνται από την αλλαγή των σκιών. Κατά το σχεδιασμό δόθηκε έμφαση στην εξεύρεση της σωστής αναλογίας μεταξύ ιδιωτικών και ημι-ιδιωτικών χώρων, με στόχο τη μέγιστη απόλαυση της θέας στο γύρω τοπίο. «Οι χώροι έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργηθεί σταθερή και μοναδική σχέση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σε ένα μόνιμο και πολύπλευρο διάλογο», πρόσθεσαν οι σχεδιαστές.

QL House

 

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE
DIDEE MAGAZINE
MyMail WordPress Plugin free