Quantcast

Η αίγλη μιας άλλης εποχής ξαναζωντανεύει στο “Maker Hotel” της Νέας Υόρκης

Αντίκες, επιβλητικά τζάκια και βελούδινα χαλιά, δημιουργούν μια μποεμ όαση στο Hudson και στο αριστοκρατικό The Maker Hotel.

Υπάρχουν μόλις 11 δωμάτια που προσφέρονται στο ξενοδοχείο της οδού Warren, το οποίο καταλαμβάνει τρία κτίρια. Τα δωμάτια αποτελούν ένα συνονθύλευμα διαφορετικών εποχών, χάρη στον Lez Gavnam που σχεδίασε το εσωτερικό τους. Ο ίδιος, δημιούργησε το The Maker Hotel, μαζί με την Alina Roytberg και τον Damien Janowicz.

Οι ζωγραφισμένες οροφές, τα ψηφιδωτά δάπεδα και τα βιτρό παράθυρα είναι όλα αυθεντικά χαρακτηριστικά του κτιρίου. Ωστόσο, ο Gazman έχει προσθέσει μια πληθώρα ιστορικών κομματιών και αντικειμένων, που δημιουργήθηκαν από τοπικούς τεχνίτες του Hudson. O ίδιος περιγράφει την ατμόσφαιρα του χώρου ως μια παλιά μποέμ γοητεία που ενσωματώνει ένα κοσμικό σχεδιαστικό ήθος διαμορφωμένο έπειτα από δεκαετίες ταξιδιού.

Πολλά από τα δωμάτια -που ξεκινούν από 400 δολάρια τη βραδιά- βασίζονται σε δημιουργικά επαγγέλματα. Οι τοίχοι του δωματίου Artist καλύπτονται από πίνακες ζωγραφικής, ενώ η σουίτα Writer διαθέτει ιδιωτική βιβλιοθήκη. Άλλα δωμάτια προβάλλουν συγκεκριμένα μέρη ή εποχές όπως το Παρίσι των 20s και το glam Χόλιγουντ.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου βρίσκεται στο ισόγειο περιτριγυρισμένο από γυαλί, δίπλα σε έναν αναπαλαιωμένο χώρο του 19ου αιώνα που λειτουργεί ως κοκτέιλ μπαρ.

Source Thespaces

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR