Quantcast

Μια παλιά σιταποθήκη στο Ανατολικό Λονδίνο μετατρέπεται σε σύγχρονο διαμέρισμα

Η βραβευμένη εταιρεία Brinkworth, ευθύνεται για την υλοποίηση του συγκεκριμένου διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται σε κτίριο μιας πρώην σιταποθήκης, στο Ανατολικό Λονδίνο.

Το δημιούργημα βρίσκεται δίπλα στις όχθες ενός καναλιού και κατασκευάστηκε το 1878 για λογαριασμό της εταιρείας North Metropolitan Tramways, με σκοπό να φυλάσσεται η τροφή των αλόγων της. Παλιά χαρακτηριστικά του κτιρίου, όπως η πανύψηλη θολωτή οροφή, δημιουργούν έντονες αντιθέσεις με τις σύγχρονες προσθήκες από σκυρόδεμα που έχουν εισαχθεί.

Οι σχεδιαστές διχοτόμησαν τον ισόγειο χώρο σε τέσσερις ζώνες. Ο χώρος του σαλονιού οριοθετείτε από ένα ογκώδες κομμάτι τσιμέντου, που αποτελεί μέρος της σκάλας και οδηγεί στον κήπο, μέσα από μια ολόσωμη τζαμαρία. Το κύριο υπνοδωμάτιο δέχτηκε ιδιαίτερη φροντίδα στο σχεδιασμό και διαθέτει ένα εσωτερικό γωνιακό μπαλκόνι και γαλήνια αισθητική που προσφέρει χαλάρωση. Η καλαίσθητη λονδρέζικη κατοικία θα διατίθεται προς μακροπρόθεσμη ενοικίαση στην τιμή των 895 λιρών ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από τον Ιούνιο του 2020.

 

Source Thespaces

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR