Quantcast
Screenshot 2024 01 23 at 13.50.58

Jacquemus x Nike: Το εμβληματικό Air Force 1 γίνεται σύμβολο έντεχνου σχεδιασμού και περιβαλλοντικής ευθύνης

Ο αεικίνητος Simon Porte Jacquemus και η Nike επιστρέφουν με μια καινούρια έκδοση του μοντέλου J Force 1, μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη κυκλοφορία του την περασμένη χρονιά. 

Το sneaker είχε κυκλοφορήσει αρχικά σε άσπρο και μαύρο (Triple Black, Triple White), ακολουθούμενο από μια ζωντανή πορτοκαλί επανέκδοση (Triple Orange) που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού. Το αθλητικό παπούτσι εμπνεύστηκε από το Nike’s Considered, ένα παπούτσι των αρχών της δεκαετίας του 2000 που η κατασκευή του είχε σκοπό να χρησιμοποιείται λιγότερη κόλλα, σε μια προσπάθεια να μετριαστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής υποδημάτων.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες τρεις χρωματικές αποχρώσεις, αυτή η εκδοχή του Air Force 1 ξεφεύγει από τη συνηθισμένη μονοχρωματική αισθητική για κάτι που είναι λίγο πιο τολμηρό. Η νέα έκδοση σε χρώμα Earth/Metallic Gold είναι φτιαγμένη με επικαλύψεις από πλέγμα και σουέντ σε σκούρο καφέ τόνο.Jacquemus x Nike J Force 1

Χρυσό υλικό εμφανίζεται κατά μήκος του χαριτωμένου μίνι Swoosh και της ετικέτας κορδονιών με την αναγραφή “JF1”.

Jacquemus x Nike J Force 1 Jacquemus x Nike J Force 1

Εντυπωσιακό παραμένει το κάτω μέρος του παπουτσιού το οποίο διαθέτει περίτεχνη ύφανση από κορδόνι σε χρώμα ανοιχτό καφέ ενώ συνδυάζεται με φωτεινή κίτρινη ενδιάμεση σόλα και λευκή εξωτερική σόλα.

Jacquemus x Nike J Force 1 Jacquemus x Nike J Force 1

Προς το παρόν, καμία επίσημη πληροφορία για την ημερομηνία της κυκλοφορίας δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2024.

Source | hypebae

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR