Quantcast
the row winter 2024 collection review

The Row F/W 24

Αιθέρια και ντελικάτη, η πολυαναμενόμενη (ακόμη περισσότερο μετά την απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στην παρουσίαση) συλλογή της The Row από τις Mary-Kate και Ashley Olsen αποκαλύφθηκε στο ευρύ κοινό.

Πρόκειται για μια συλλογή  που έχει επαναπροσδιορίσει τη σύγχρονη έννοια της πολυτέλειας – με την ολοκληρωτική παρουσία (μυαλού και σώματος) σε μια συνθήκη, να είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της.

Η συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 συνεχίζει να κατατάσσει τη The Row στην πεμπτουσία της “ήσυχης” πολυτέλειας, επιτυγχάνοντας μια αιθέρια ισορροπία μεταξύ βασικών ειδών της γκαρνταρόμπας και statement κομματιών.

 the row fw24 paris fashion week runway collection  the row fw24 paris fashion week runway collection

Εκλεπτυσμένη και αυστηρή, η The Row προσεγγίζει με δεξιοτεχνία την υπερβολή, υιοθετώντας πάντα τη σωστή “ποσότητα” θεατρικότητας. Ο σχεδιασμός και η ραπτική της The Row, σε συνδυασμό με τα πολυτελή υλικά και τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εντυπωσιακά ανδρόγυνα παλτό και τα υπερμεγέθη πλεκτά, δημιουργούν χαλαρές σιλουέτες που την ίδια στιγμή αποπνέουν κομψότητα και πρωτοτυπία.

 the row fw24 paris fashion week runway collection  the row fw24 paris fashion week runway collection  the row fw24 paris fashion week runway collection  the row fw24 paris fashion week runway collection  the row fw24 paris fashion week runway collection  the row fw24 paris fashion week runway collection  the row fw24 paris fashion week runway collection

“H The Row είναι η επιτομή της διακριτικής και διαχρονικής κομψότητας. Κάνουν ακόμη και τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, πολυτελή και μοναδικά. Κάθε σεζόν νιώθω δέος για αυτό το brand και πόσο πιστό παραμένει στο DNA του”, έχει σχολιάσει πρόσφατα η Libby Page, market director στο Net-a-Porter.

Source | Hypebeast

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR