Quantcast
Givenchy Catwalk coffee table book

Givenchy Catwalk: Αβίαστη κομψότητα και λάμψη στο coffee table book του οίκου

Ο οίκος Givenchy κυκλοφόρησε την πρώτη έντυπη έκδοση του, η οποία φιλοξενεί στις σελίδες της στιγμιότυπα από σχεδόν 180 συλλογές υψηλής ραπτικής αλλά και συλλογές ready-to-wear.

Givenchy Catwalk coffee table book

Ταξιδεύοντας τον αναγνώστη από το ξεκίνημα του οίκου το 1952 μέχρι σήμερα, το νέο βιβλίο διαθέτει πλούσιο υλικό και ανέκδοτες φωτογραφίες. Με τίτλο Givenchy Catwalk, καταγράφει τη μετάβαση του οίκου από την εποχή του Hubert de Givenchy στον John Galliano, τον Alexander McQueen και τον Julien McDonald, τον Riccardo Tisci (ο οποίος οδήγησε τoν οίκο σε σύγχρονη κατεύθυνση), την Clare Waight Keller (η πρώτη γυναίκα που κατέλαβε τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας) και τον Matthew M. Williams (ο οποίος έγινε μέλος του οίκου το καλοκαίρι του 2020).

“Αυτό το βιβλίο είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη δημιουργική πορεία του ιδρυτή του οίκου μόδας και των διαδόχων του, να εξερευνήσουμε τις πρώτες μέρες, τις επιτυχίες τους, τις αμφιβολίες τους και τις καινοτομίες τους. Είναι επίσης μια ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν εκείνη την εποχή και πώς απηχούν στο σήμερα.”  εξηγεί ο fashion curator & ιστορικός μόδας, Alexandre Samson.

Givenchy Catwalk coffee table book

Συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του οίκου, στο βιβλίο παρουσιάζεται μια σύντομη επισκόπηση των διαφόρων εποχών του, μαζί με μια βιογραφία κάθε σχεδιαστή και μια εισαγωγή σε κάθε συλλογή, χαρτογραφώντας τις επιρροές, τα highlights και στιγμιότυπα από τα shows.

Source | hypebae

More Stories
PUMA Flagship Store
PUMA Flagship Store: Το Grand Opening του νέου καταστήματος
DIDÉE.GR