Quantcast
c43afe3afe283d7c48045b2918c9b87f (1)

Plage: Η capsule συλλογή του οίκου GIVENCHY αποτελεί ωδή στο καλοκαιρινό effortless chic

Ο οίκος Givenchy έχει προετοιμάσει με τον πιο chic τρόπο το έδαφος για το καλοκαίρι, χάρη στην capsule συλλογή του, Plage.

Αποτελούμενη από ρούχα και αξεσουάρ, η συλλογή εμπνέεται από το παραθαλάσσιο κτήμα του Hubert de Givenchy (Le Clos Fiorentina) στο Saint Jean Cap Ferrat, στη Νοτιοανατολική Γαλλία. Σχεδιασμένη τόσο για την πόλη όσο και για την παραλία, η συλλογή  διαθέτει βασικά αξεσουάρ προσαρμοσμένα στo καλοκαίρι.

“Το φως είναι διαφορετικό στη Νότια Γαλλία. Ο Monsieur de Givenchy αγαπούσε το Le Clos Fiorentina για τη φυσική ομορφιά του και τη χαλαρή κομψότητα του. Ένας μικρόκοσμος μακριά από την πολυάσχολη ζωή στο Παρίσι. Για την Givenchy Plage, ήθελα να εξερευνήσω αυτόν τον τρόπο ζωής μέσα από το φως και το χρώμα, ειδικά τις ροζ προσόψεις που είναι τόσο χαρακτηριστικές αυτής της περιοχής”, εξηγεί ο δημιουργικός διευθυντής Matthew M. Williams, σε δελτίο τύπου.

Συνδυάζοντας άψογα τον χαλαρό τρόπο ζωής της Γαλλικής Ριβιέρας με τις ρίζες του από την Καλιφόρνια, ο Williams κατάφερε να δημιουργήσει μια συλλογή που αποπνέει μια παιχνιδιάρικη, χαλαρή ενέργεια βασισμένη σε αρχειακό υλικό του Οίκου.

Επιλέγοντας μονοχρωμίες σε μια παλέτα μαύρου, μπεζ, ροζ και λευκού, η συλλογή αναδεικνύει αξεσουάρ και υποδήματα, συνδυάζοντας υλικά όπως πλέγμα, λινό και καμβά δημιουργώντας έτσι μια αβίαστη καλοκαιρινή αίσθηση.

Givenchy Plage Capsule Collection Givenchy Plage Capsule Collection

Στα κομμάτια που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται τα G-Totes σε συνδυασμό με αθλητικά παπούτσια, οι basket bags και τα κλασικά Marshmallow Wedges σε γυαλιστερό καουτσούκ.

Givenchy Plage Capsule Collection

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης παραλλαγές της σειράς κοσμημάτων 4G Plumetis.

Givenchy Plage Capsule Collection Givenchy Plage Capsule Collection

Η νέα συλλογή, τέλος, προσφέρει τη δυνατότητα ενημέρωσης τόσο σχετικά με την αλυσίδα εφοδιασμού όσο και με παροχή οδηγιών φροντίδας του προϊόντος, με τη μορφή κωδικών QR στις ετικέτες των ρούχων.

Givenchy Plage Capsule Collection Givenchy Plage Capsule Collection Givenchy Plage Capsule Collection Givenchy Plage Capsule Collection

Givenchy Plage Capsule Collection

Source | hypebae

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR