Quantcast
davide renne moschino creative director photo by alessio bolzoni w7px6d0q 2023 10 16 (1)

Davide Renne: Το νέο κεφάλαιο του οίκου Moschino

Ο Davide Renne διορίστηκε δημιουργικός διευθυντής της Moschino, με ισχύ από την 1η Νοεμβρίου.

Ο γεννημένος στην Τοσκάνη σχεδιαστής κατείχε τη θέση του επικεφαλής σχεδιαστή γυναικείων ενδυμάτων στον οίκο Gucci για δύο δεκαετίες και πλέον θα επιβλέπει γυναικείες και ανδρικές συλλογές αλλά και το τμήμα των αξεσουάρ στον νέο του ρόλο.

Ο Renne θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο του 2024. “Όλοι έχουμε εντυπωσιαστεί από το εξαιρετικά εκλεπτυσμένο όραμα του Davide και τη βαθιά κατανόησή του για την κληρονομιά του House of Moschino”, δήλωσε ο Massimo Ferretti, εκτελεστικός πρόεδρος της Aeffe SpA. “Είμαστε βέβαιοι ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος του Moschino, ενός οίκου με ιταλική καρδιά και μοναδικό DNA στη βιομηχανία της πολυτελούς μόδας”.

“Ο Franco Moschino είχε ένα παρατσούκλι για το στούντιο σχεδιασμού του: la sala giochi – το playroom. Αυτό έχει μεγάλη απήχηση σε μένα: αυτό που μπορεί να πετύχει η μόδα – ειδικά η ιταλική μόδα, και ο οίκος Moschino πάνω από όλα, με την τεράστια δύναμή του, θα πρέπει να επιτευχθεί με μια αίσθηση παιχνιδιού, χαράς, με διάθεση ανακάλυψης και πειραματισμού”, μοιράστηκε ο Davide Renne σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Ο Jeremy Scott, ο Αμερικανός σχεδιαστής που κατείχε τη θέση του δημιουργικού διευθυντή στον οίκο Moschino για 10 χρόνια, έφυγε τον Μάρτιο του 2023. Ήταν γνωστός για την ποπ αρτ αισθητική του.

Source | Mojeh

More Stories
PUMA Flagship Store
PUMA Flagship Store: Το Grand Opening του νέου καταστήματος
DIDÉE.GR