Quantcast
kith new balance lloyd wright 998 1

Η συνεργασία Kith x New Balance 998 εμπνέεται από τον αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright

Ο Αμερικανός σχεδιαστής ρούχων και υποδημάτων Ronnie Fieg δημιούργησε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Frank Lloyd Wright δύο νέες εκδοχές του μοντέλου New Balance 998.

Με το όνομα Kith x New Balance 998 Broadacre City, αυτή η συνεργασία περιλαμβάνει δύο στυλ του 998 εμπνευσμένα από την ιδέα Broadacre City του θρυλικού αρχιτέκτονα, ενώ παράλληλα “γιορτάζει” την 35η επέτειο του μοντέλου.

Ronnie Fieg Kith Frank Lloyd Wright New Balance 998 Broadacre City

Ο Frank Lloyd Wright θεωρείται από πολλούς ως ο πιο διάσημος αρχιτέκτονας της Αμερικής. Έχει σχεδιάσει μερικά από τα πιο όμορφα κτίρια στον κόσμο. Το Ίδρυμα Frank Lloyd Wright εμπνέει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να αγκαλιάσουν μια αρχιτεκτονική με στόχο την καλύτερη ζωή μέσω της σύνδεσης με τη φύση, τις τέχνες και τους ανθρώπους.

Τα δύο ζευγάρια από τη συλλογή Kith x New Balance 998 Broadacre City είναι κατασκευασμένα από δίχτυ και premium σουέτ σε αποχρώσεις του κρεμ, του κεραμιδί, του βερίκοκου και του πράσινου της ελιάς, όλα βγαλμένα από σκίτσα και μοντέλα του Wright. Και τα δύο ζευγάρια διαθέτουν δερμάτινα λογότυπα “N” στο πλάι και την επωνυμία 998 New Balance MADE IN USA στη γλώσσα. Όλα τα παραπάνω τοποθετούνται πάνω από μια ενδιάμεση σόλα ABZORB με αντικραδασμική προστασία.

Kith New Balance 998 Kith New Balance 998 Kith New Balance 998 Kith New Balance 998 Kith New Balance 998

Με τιμή 220 $, η συνεργασία Kith x New Balance 998 Broadacre City ξεκίνησε την κυκλοφορία της στα τέλη Απριλίου.

Ronnie Fieg Kith Frank Lloyd Wright New Balance 998 Broadacre City Ronnie Fieg Kith Frank Lloyd Wright New Balance 998 Broadacre City Ronnie Fieg Kith Frank Lloyd Wright New Balance 998 Broadacre City

Source | Uncrate

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR