Quantcast
celine elvis print 12 1

Celine: Η νέα συλλογή κατοικιδίων με πρωταγωνιστή τον σκύλο του Hedi Slimane

Μια νέα συλλογή από τη Celine συνδυάζει τη γνώση του οίκου στα δερμάτινα είδη με τις ανάγκες των κατοικιδίων καθώς και των ιδιοκτητών τους. Η συλλογή περιλαμβάνει από λουριά μέχρι πολυτελή μπολ ταΐσματος ενώ πρωταγωνιστής της καμπάνιας δεν είναι άλλος από τον σκύλο του δημιουργικού διευθυντή Hedi Slimane, Elvis.

Με τίτλο Portrait of a Celine Dog, η πρώτη συλλογή αντίστοιχων ειδών υπό τη θητεία του Hedi Slimane – συνδυάζει την απαράμιλλη δεξιοτεχνία της Celine στη δερμάτινη χειροτεχνία με τις λειτουργικές ανάγκες ενός σκύλου και του ιδιοκτήτη του. Για την ακρίβεια ο Slimane σχεδίασε τη συλλογή έχοντας κατά νου τις ανάγκες του δικού του σκύλου.
Η συλλογή περιλαμβάνει μπολ για σκύλους τα οποία είναι ενσωματωμένα σε κουτί καλυμμένο από δέρμα αρνιού με κομψές μαύρες λαβές από δέρμα μοσχαριού, περιλαίμια με καρφιά, πορτοφόλι με κλιπ για σακουλάκια και λιχουδιές, ακόμα και ένα μασητικό παιχνίδι από καουτσούκ στο σχήμα του μονογράμματος Triomphe του οίκου (μια πραγματικά πολυτελής εκδοχή του κλασικού).

Το μοτίβο Triomphe εμφανίζεται σε όλη τη συλλογή, επιτρέποντας τα αξεσουάρ να συνδυαστούν με τσάντες και δερμάτινα είδη Celine των ιδιοκτητών ενώ στις ασημένιες διακοσμητικές λεπτομέρειες των κολλάρων μπορεί να χαραχθεί το όνομα του σκύλου.
Παρά το γεγονός ότι η συλλογή είναι εστιασμένη  στους σκύλους, οι ιδιοκτήτες γατών μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξίσου όλα τα είδη όπως τα μπολ ταΐσματος και τα περιλαίμια.

celine elvis print 15 1 celine elvis print 03 1 celine elvis print 07 1 celine elvis print 02 1 celine elvis print 11 1 celine elvis print 17 1

celine elvis print 08 1

Η συλλογή, θα είναι διαθέσιμη τον ερχόμενο Ιούνιο στο κατάστημα του οίκου 40 New Bond Street στο Λονδίνο και στον ιστότοπο Celine.  

Source | Wallpaper

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR