Quantcast
clarks tor run heritage sneakers 9

Η σχεδιαστική κληρονομιά της Clarks αναβιώνει στα sneakers Torrun

Αντλώντας έμπνευση από τα αρχεία τους, τα μέλη της δημιουργικής ομάδας της Clarks επανασχεδιάζουν ένα ακόμη vintage κομμάτι τους, με αποτέλεσμα ένα νέο ρετρό sneaker.

Πρόκειται για το Torrun Heritage το οποίο διαθέτει μια νοσταλγική αισθητική της δεκαετίας του ’70 με καθαρές γραμμές και κλασικές λεπτομέρειες.

Το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι από σουέτ και μαλακό και εύκαμπτο δέρμα nubuck, ενώ η κατασκευή, το λογότυπο και η υφασμένη ετικέτα στη γλώσσα αποτίουν φόρο τιμής στην εμβληματική σχεδιαστική κληρονομιά του brand.

H φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση επικεντρώνεται στην κρεπ σόλα του παπουτσιού από φυσικό καουτσούκ – υλικό πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council αλλά και πρόσθετα EVA για μεγαλύτερη άνεση.

clarks tor run heritage sneakers 5 clarks tor run heritage sneakers 1 clarks tor run heritage sneakers 6 clarks tor run heritage sneakers 2 clarks tor run heritage sneakers 7 clarks tor run heritage sneakers 3 clarks tor run heritage sneakers 8 clarks tor run heritage sneakers 10Source | Uncrate

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR