Quantcast
comme des garcons gucci bag 1

COMME des GARÇONS x GUCCI: Η νέα tote bag της συνεργασίας με αφορμή τα 100 χρόνια του οίκου GUCCI

Στα πλαίσια της συνεργασίας τους, η Gucci και η COMME des GARÇONS κυκλοφορούν μια νέα τσάντα, αποτίωντας έτσι έναν φόρο τιμής για τα 100 χρόνια του οίκου Gucci.

Η νέα tote bag είναι η τρίτη τσάντα που δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία των δυο brands, συνδυάζοντας στοιχεία στυλ τόσο από την Gucci όσο και από την COMME des GARÇONS: διαθέτει το ύφος COMME des GARÇONS, κατασκευασμένη από PVC και με λεπτομέρεια την πράσινη και κόκκινη κορδέλα με την υπογραφή της Gucci αλλά και το λογότυπο COMME des GARÇONS τυπωμένο σε λευκό χρώμα.

Η Gucci αποκάλυψε πρόσφατα τη συλλογή για τα 100 χρόνια ιστορίας του οίκου, εμπνευσμένη από την κληρονομιά της, η οποία απεικονίζει τη σχέση μεταξύ ρούχων, προσωπικής ταυτότητας και μουσικής.

Η Gucci κυκλοφόρησε την περιορισμένης έκδοσης shopper την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, αποκλειστικά στο vault.gucci.com, το νέο διαδικτυακό κατάστημα του brand. H τσάντα είναι επίσης διαθέσιμη και σε επιλεγμένα καταστήματα COMME des GARÇONS, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στο Πεκίνο, στη Σιγκαπούρη και στον ιστότοπο της DSM (Dover Street Market).

https hypebeast.com image 2021 10 Gucci x Comme Des Garçons New Tote 1 https hypebeast.com image 2021 10 Gucci x Comme Des Garçons New Tote 2 https hypebeast.com image 2021 10 Gucci x Comme Des Garçons New Tote 3

Source | Hypebeast

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR