Quantcast
H&M

Edition by Héctor Bellerín: Η νέα ανδρική συλλογή της H&M με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ

Η Η&Μ δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να «κερδίζει» το κοινό με τις συνεργασίες και με τα μοναδικά μηνύματα που βρίσκονται πάντα πίσω από αυτές. Το brand που παράγει μόδα με συνείδηση και αισθητική, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά με τη νέα Edition by Héctor Bellerín, το πως προσαρμόζεται στο σήμερα και πως καινοτομεί με τον δικό του τρόπο.

Μια συλλογή φτιαγμένη σε συνεργασία με έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, που είναι τόσο γνωστός για την αγάπη που έχει στο ποδόσφαιρο όσο και για το μοναδικό του στυλ και για την ευαισθησία του απέναντι στο περιβάλλον. Έτσι, η Edition by Héctor Bellerín είναι μια συλλογή φτιαγμένη αποκλειστικά από υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και υπαρχηγός της Άρσεναλ, που εκτός από τη μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό προασπίζεται συχνά το περιβάλλον παρουσιάζοντας μέσα από τα social media τον τρόπο ζωής του και τη φιλοσοφία του, συνεργάστηκε με την Η&Μ για τη συγκεκριμένη συλλογή η οποία εκτός από τα μοναδικά υλικά δημιουργίας της φέρει και σπουδαία μηνύματα για ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον.

cq5dam.web .1960.1290 2

Πολλά από τα posts του Bellerín στα social media αποτελούνται από δυνατά looks και αξιοπρόσεκτα statements. Ο ίδιος έχει ποζάρει στο παρελθόν αρκετές φορές στις σελίδες του περιοδικού Esquire ενώ έχει συμμετάσχει στο show του οίκου Louis Vuitton με σχεδιαστή Virgil Abloh, για τη σεζόν SS20 και η επισφράγιση της αγάπης του αυτής για τη μόδα, έρχεται σήμερα με την συνεργασία του με την H&M.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, επιμελήθηκε μια συλλογή ανδρικών ενδυμάτων από resort πουκάμισα, άνετα παντελόνια, πλεκτά πουκάμισα και T-shirts σε άνετη γραμμή τα οποία δίνουν μια χαλαρή αίσθηση και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άντρες για τη νέα σεζόν.

«Η μόδα είναι σαν τον ακτιβισμό, και τα ρούχα που φοράμε μπορούν να μεταδώσουν θετικά μηνύματα στους γύρω μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την H&M γι’ αυτή τη συλλογή που είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές, και που υποστηρίζει ένα καλύτερο μέλλον για τη μόδα και τον πλανήτη», λέει ο Héctor Bellerín.

hm bellerin4

Τα T-shirts και τα hoodies κοσμούνται με μηνύματα όπως “Live With Purpose” και “To Protect Our Future Together”, και τα βλέμματα ελκύουν τα boxy σακάκια, τα resort πουκάμισα και τα ιδιαίτερα καπέλα, όλα με off- χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.

Η συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου. Ανακάλυψέ την εδώ.

hm bellerin2cq5dam.web .1960.1290 4 cq5dam.web .1960.1290 cq5dam.web .1960.1290 3 H&MH&M

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR