Quantcast

Η Zendaya είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Valentino

H Zendaya είναι πλέον επίσημα το νέο πρόσωπο του οίκο Valentino. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια -της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Zendaya Maree Stoermer Coleman- έγινε παγκοσμίως γνωστή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως “Ρόκι Μπλου” στη σειρά του Disney Channel, στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές επιτυχίες όπως το «Shake It Up» σειρά του «K.C. Undercover» (2015-2018) και ταινίες όπως «The Greatest Showman», «Spider-Man: Homecoming» και «Spider-Man: Far from Home».

Zendaya for Valentino
Zendaya for Valentino

Το 2019 στην ταινία του HBO «Euphoria» υποδύθηκε την “Ρου Μπένετ”, μια ομοφυλόφιλη έφηβη χρήστη ναρκωτικών και για τη συμμετοχή της αυτή απέσπασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Έμμυ Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά.

Ως τραγουδίστρια, ξεκίνησε την καριέρα της το 2011, με τα τραγούδια «Swag It Out» και «Watch Me». Το 2017, ερμήνευσε το soundtrack της ταινίας «The Greatest Showman», «Rewrite The Stars».

Η καριέρα της ξεκίνησε στο χώρο του θεάματος, ως μοντέλο των εταιρειών Macy’s, Mervyns και Old Navy. Επίσης, συμμετείχε σε διαφημιστικό σποτ για την προώθηση των παιχνιδιών της σειράς ICarly και ως χορεύτρια σε διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Sears μαζί με την Σελίνα Γκόμεζ.

“She perfectly embodies and represents what Valentino is and stands for today. She is a powerful and fierce young woman that uses her talent and her work to express herself, her values and her generation as well.” δήλωσε στην ανακοίνωσή του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Pierpaolo Piccioli.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR