Quantcast

LA MER: Home Spa Challenge

LA MER – HOME SPA CHALLENGE

Ας παραδεχτούμε ότι το #Μένουμε_Σπίτι στάθηκε η αφορμή για να κατακλειστούν τα social media από συνταγές μαγειρικής, ασκήσεις γυμναστικής στο σαλόνι αλλά και πολλά (μα πολλά!) challenges. Εμείς από την πλευρά μας, σε προ(σ)καλούμε στο απόλυτο challenge ομορφιάς, ώστε το τέλος της καραντίνας να βρει την επιδερμίδα σου πιο ανανεωμένη και ξεκούραστη από ποτέ.

Η απάντηση είναι μία: La Mer!

Ανακάλυψε τα βήματα της απόλυτης ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σου, που αν τα ακολουθείς καθημερινά τότε θα καταλάβεις ότι η La Mer δεν θεωρείται τυχαία το κορυφαίο Skincare brand!

Step 1 Καθαρισμός – The Cleansing Foam

Όλα ξεκινούν από τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας. Το The Cleansing Foam της La Mer αφαιρεί την περιττή λιπαρότητα ενώ αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και απαλή. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με μικροσφαιρίδια πούδρας, λευκής πέρλας και ίνες θαλάσσιας άλγης,  καθαρίζει και ηρεμεί ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Step 2 – Προετοιμασία – The Treatment Lotion

Σε καθαρό πρόσωπο, εφάρμοσε πρώτα απ’όλα την The Treatment Lotion. Είναι η απαραίτητη βάση, ο «μαγνήτης», που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί και να απορροφήσει στο μέγιστο τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

Step 3 – Ορός – The Regenerating Serum

Πρόκειται για μια «υγρή ενέργεια», με πλούσια πλην όμως ελαφριά σύνθεση που ανανεώνει κι ενυδατώνει ορατά την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο τόνο και υφή. Διάλεξε αυτόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου –εμείς λατρεύουμε το The Regenerating Serum.

Step 4 – Θεραπεία – The Concentrate

Stop the Press! ΑΥΤΟ είναι το προϊόν με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Miracle Broth™, το μαγικό ελιξίριο της La Mer, που θα μεταμορφώσει σε βάθος την επιδερμίδα σου. Θα μπορούσαμε να σου μιλάμε για ώρες για τις ευεργετικές ιδιότητες του The Concentrate, αλλά θα περιοριστούμε στο εξής: ΤΟ THE CONCENTRATE ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BOUDOIR ΣΟΥ!

Step 5 – Ενυδάτωση

Με ναυαρχίδα τη θρυλική Crème de la Mer, η βασική κρέμα ενυδάτωσης του προσώπου σου κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικές υφές, για επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο: από την παχύρευστη Moisturizing Cream, τη Soft Cream και την Cool Gel Cream μέχρι τη Soft Lotion και τη Matte Lotion για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες. Τα beauty savvy εργαζόμενα κορίτσια τη χρησιμοποιούν και μόνη της, μέσα στην ημέρα, για έξτρα αναζωογόνηση, αφού η πολύωρη έκθεση στον υπολογιστή, αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Step 6 – Κρέμα Ματιών

Η La Mer φημίζεται για τις κρέμες ματιών της και η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν χρησιμοποιείς άλλες μάρκες καλλυντικών, αξίζει να επενδύσεις σε ένα από αυτά τα προϊόντα περιποίησης για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Η νέα The Eye Concentrate αντιστρέφει το χρόνο, στο πρώτο σημείο που προδίδει τη βιολογική μας ηλικία. Δοκίμασέ τη and you can thank us later.

Extra tip: μία φορά την εβδομάδα κάνε μάσκα προσώπου! Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά της The Intensive Revitalizing Mask εισχωρούν άμεσα στην επιδερμίδα και βοηθούν μεταξύ άλλων στην προστασία κατά των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων της γήρανσης. Μόλις σε οκτώ λεπτά, το δέρμα σου θα αποκτήσει υγιή και φρέσκια όψη, χάρη στις πανίσχυρες θεραπευτικές ιδιότητες του Miracle Broth™.

ΧΕΡΙΑ & ΣΩΜΑ

Όσο για το σώμα, η La Mer επαναπροσδιόρισε το θρυλικό έλαιο ανανέωσης The Renewal Oil, το προϊόν στο οποίο ορκίζονται οι συντάκτριες ομορφιάς, και που σε συνδυασμό με το The Renewal Body Oil Balm, χαρίζει  στην επιδερμίδα μοναδική ενυδάτωση και μια λαμπερή αίσθηση πολυτέλειας. Χρησιμοποίησε το λαδάκι ως θεραπεία ακόμα και στα γόνατα, τους αγκώνες, τα πετσάκια των νυχιών, τις φτέρνες και άλλες περιοχές που χρήζουν ειδικής προσοχής.

Last but not least, η κρέμα χεριών The Hand Treatment που συμπυκνώνει όλη την τεχνογνωσία της La Mer είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορείς να προσφέρεις στα ταλαιπωρημένα σου χέρια που από τη συχνή χρήση αντισηπτικών έχουν γίνει σκληρά σαν… γυαλόχαρτο! Πάρε οπωσδήποτε μία για σένα, και χάρισε άλλη μία στη μαμά σου, την κολλητή σου, ή και το αγόρι σου!

Challenge accepted!

@lamer #LoveLaMer

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR