Quantcast

Grown Alchemist: Τα 7 κορυφαία προϊόντα καθαρισμού & περιποίησης

Το Grown Alchemist έχει δομηθεί πάνω στην, εις βάθος, κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η επιδερμίδα.

Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα.

Ένα κορυφαίο brand αποκαλύπτει μια σχεδόν θαυματουργή σειρά με μινιμαλιστικό packaging και θεαματικά αποτελέσματα. Με αφορμή τις ημέρες που διανύουμε, οι οποίες επιτάσουν μεγαλύτερη φροντίδα στον εαυτό μας, στα χέρια και το πρόσωπο μας, ακολουθεί μια πλήρως ενημερωμένη σειρά του Grown Alchemist, η οποία υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία «καθαρής ομορφιάς».

Ο τέλειος συνδυασμός της προηγμένης φυσικής αλχημείας και της επιστήμης της ομορφιάς. Οι συνθέσεις της Grown Alchemist αντιπροσωπεύουν τη μοναδική συνέργεια μεταξύ της βιολογίας και της χημείας των καλλυντικών, δημιουργώντας βιοσυμβατή ομορφιά. Οι φυσικές δραστικές ουσίες τους διαθέτουν μοριακή δομή την οποία αναγνωρίζει το σώμα και επομένως μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό, αυξάνοντας τη δραστικότητα και τα αποτελέσματα αντιγήρανσης. 

Η προσήλωση της Grown Alchemist στην έρευνα για την ανακάλυψη της υγείας των κυττάρων είναι αυτή που οδήγησε στην ανάπτυξη του μοναδικού συστήματος περιποίησης της επιδερμίδας: Καθαρισμός — Αποτοξίνωση — Ενεργοποίηση. Τα υγιή κύτταρα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση λειτουργούν καλύτερα και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας, ακόμα και ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται από τον τρόπο ζωής και την καθημερινή έκθεση σε επιβλαβείς παράγοντες. Καθώς τα κύτταρα είναι η βάση όλων των δομών του οργανισμού, τα υγιή κύτταρα ενισχύουν την ικανότητα αυτοαποκατάστασης της επιδερμίδας — κάτι το οποίο οδηγεί τελικά σε βέλτιστα αποτελέσματα.

Η φιλοσοφία υγείας της Grown Alchemist βρίσκεται πίσω από κάθε προϊόν και οι συνθέσεις της είναι εγκεκριμένες σύμφωνα με το πρότυπο Cosmos και πιστοποιημένες από τον φορέα πιστοποίησης ACO [Australian Certified Organic].
Τέλος, δεν πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων και συστατικών σε ζώα. Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο, με τον μικρότερο βαθμό έκπλυσης και το πλέον αδρανές. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο φρέσκο και δραστικό όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε.

Age–Repair HanD CREAM Phyto–Peptide, Sweet Almond & Sage

Αυτή η ισχυρή σύνθεση εστιάζει στην υφή του δέρματος, λειαίνοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, διορθώνοντας τα σημάδια των βλαβών από τον ήλιο, ενώ παράλληλα επιδιορθώνουν την πυκνότητα του αραιού δέρματος και αυξάνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης και δίνουν στα χέρια σας απαλότερη και πιο νεανική όψη.

Deep Cleansing Facial Masque Wheatgerm, Ginkgo & Cranberry 

Μάσκα πηλού για βαθύ καθαρισμό, ειδικά σχεδιασμένη να αποτοξινώνει την επιδερμίδα ενώ βελτιώνει ορατά τη σφριγηλότητά της. Αφήνει την επιδερμίδα εμφανώς αναζωογονημένη, αποσυμφορημένη, λεία, τονωμένη και έτοιμη για ενυδάτωση.

Gentle Gel Facial Cleanser Geranium Leaf, Bergamot, Rose–Bud 

Αυτό τα ανάλαφρο μείγμα εκχυλισμάτων βοτάνων απομακρύνει απαλά τους ρύπους από την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου χωρίς να την ξηραίνει επιτρέποντάς της να αναπνέει ελεύθερα και αφήνοντάς την καθαρή, ήρεμη και καταπραϋμένη.

Hand Cream Vanilla, Orange Peel

Αυτή η μη λιπαρή σύνθεση από ενυδατικά δραστικά συστατικά βοτάνων, καταπραΰνει φυσικά, απαλύνει και ενυδατώνει τα ξηρά, χωρίς θρέψη χέρια και τις παρανυχίδες.

Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage

Ένα ήπιο τζελ καθαρισμού για τα χέρια με συστατικά που θρέφουν και χαρίζουν απαλή επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό σε βάθος, αναζωογονημένο και καταπραϋμένο.

Hand Wash Sandalwood, Ylang Ylang, Hyaluronan — 500mL

Αυτό το πλούσιο αρωματικό τζελ καθαρισμού χεριών περιέχει συστατικά για τη λείανση και τη θρέψη των χεριών που αφήνουν το δέρμα σας καθαρό σε βάθος, καταπραϋμένο και αρωματισμένο, παρέχοντας χαλαρωτικές αρωματικές ιδιότητες.

Intensive Hand Cream Persian Rose & Argan Extract

Μια πλούσια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης για τα χέρια που απορροφάται άμεσα και αναζωογονεί ακόμα και το πιο ξηρό δέρμα με παρανυχίδες, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR