Werder Lake House: To industrial καταφύγιο για όλες τις εποχές

Τοποθετημένο σε έναν λόφο με θέα στον ποταμό Havel, το Werder Lake House προσαρμόζεται στην εποχή με μοντέρνο τρόπο. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από τσιμέντο και μοιάζει με έναν βράχο, όπου στηρίζεται το industrial αισθητικής σπίτι.

Τους χειμερινούς μήνες οι κάτοικοι μπορούν να παραμείνουν ζεστοί μέσα στους πυκνούς τοίχους -επίσης από τσιμέντο-, που βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας το κόστος ενέργειας και θέρμανσης. Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, οι κάτοικοι μπορούν να βρουν καταφύγιο στην ξύλινη επέκταση στο πάνω μέρος του σπιτιού.

Επιπλέον, υπάρχουν πτυσσόμενες πόρτες, οι οποίες ανοίγουν στο πάνω επίπεδο και οδηγούν σε μια εξωτερική βεράντα. Ο εξωτερικός αυτός χώρος, όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές, μπορεί και αποκτά διπλάσιο μέγεθος, φιλοξενώντας περισσότερο κόσμο.

Τέλος, εσωτερικά, τα υλικά έχουν παραμείνει εκτεθειμένα με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ελαφρύ, μινιμαλιστικό σκηνικό και να αναδείξουν τις πράσινες απόψεις στους κήπους.

Source Uncrate
Photos: Jurek Brueggen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE