Quantcast
Steigenberger

Κάιρο: Το πολυτελές θέρετρο “Steigenberger Hotel” με θέα τις πυραμίδες

Η τελευταία μονάδα φιλοξενίας από τα Steigenberger Hotels & Resorts βρίσκεται κοντά στις Πυραμίδες της Γκίζας και στο νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο. Πρόκειται για τις πυραμίδες Steigenberger Pyramids Cairo μέσα σε ένα πραγματικά μοναδικό περιβάλλον, στην καρδιά των ιστορικών αξιοθέατων της Αιγύπτου. Με ένα αρκετά σύγχρονο design, οι πυραμίδες αυτές συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία στο υψηλότερο επίπεδο.

Το θέρετρο διαθέτει 132 κομψά επιπλωμένα δωμάτια και σουίτες με state-of-the-art εξοπλισμό. Επιπλέον, μια μεγάλη πισίνα και η ποικιλία από εστιατόρια και bars προσφέρουν περισσότερο επιλογές υψηλής ποιότητας. Το νέο θέρετρο αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για περιηγήσεις στα αξιοθέατα αλλά και χαλάρωση, καθώς και για ένα ιδανικό προορισμό για επαγγελματικές συναντήσεις.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε ένα ακόμα αστικό θέρετρο υπό το εμπορικό σήμα Steigenberger Hotels & Resorts σε μια τόσο μοναδική τοποθεσία”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Hospitality Thomas Willms. “Το brand μας έχει μια βαθιά και μακροχρόνια σχέση με την Αίγυπτο με ξενοδοχεία εδώ και δεκαετίες. Το θέρετρο Steigenberger Pyramids Cairo είναι το δωδέκατο ξενοδοχείο στην Αίγυπτο και προσβλέπουμε ήδη στα επόμενα”.

Source Cpp Luxury

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR