Quantcast

Η νέα capsule συλλογή του οίκου Louis Vuitton

Τον περασμένο Μάιο ο Virgil Abloh φορούσε ένα πορτοκαλί ζευγάρι Louis Vuitton sneakers. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι μαζί με τον οίκο ετοίμαζαν μία capsule συλλογή σε πορτοκαλί χρώμα.

Η συλλογή σχεδιάστηκε ώστε να παρουσιαστεί στην έναρξη της έκθεσης του Abloh, “FIGURES OF SPEECH”, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Chicago. Και όπως φαίνεται, διαμορφώνεται ως η mecca των οπαδών των εικονικών κομματιών του σχεδιαστή.

Η capsule συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία από κομμάτια Louis Vuitton, που αντιπροσωπεύουν τη θητεία του Abloh στον οίκο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τα πορτοκαλί “LV Trainer” sneakers, γυαλιά ηλίου “Millionaires”, δερμάτινα caps, μια αλυσίδα και δύο παραλλαγές soft trunk τσαντών.

Τονικές λεπτομέρειες υπάρχουν σε όλα τα κομμάτια. Στα αθλητικά του Abloh, στα γυαλιά με τον πορτοκαλί σκελετό, στο δερμάτινο backpack αλλά και στο μικρότερο taurillon. Οι τσάντες, το καπέλο και η ζώνη είναι κατασκευασμένα από δέρμα με το εικονικό μονόγραμμα. Η επωνυμία του brand όμως επισφραγίζεται ακόμη και στα γυαλιά ηλίου.

Η limited edition και capsule συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 10 Ιουνίου (την ίδια ημερομηνία που ξεκίνησε η έκθεση του Abloh “FIGURES OF SPEECH”) στο site της Louis Vuitton.

Virgil

 

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR