Quantcast

Versace: Τα νέα items-έργα τέχνης για την οικιακή συλλογή του οίκου

Ο οίκος Versace έχει κυκλοφορήσει μια εντυπωσιακή σειρά από πολυτελή αξεσουάρ αυτή τη σεζόν. Τώρα ο ιταλικός κολοσσός της μόδας, κυκλοφορεί ένα πολυτελές σετ σταχτοδοχείων, επεκτείνοντας τη σειρά Medusa στην οικιακή συλλογή.

Τα σταχτοδοχεία προέρχονται από τις συλλογές “I Love Baroque” και “Prestige Gala” της Versace, κατασκευασμένα αμφότερα από πορσελάνη. Στην έκδοση “I Love Baroque” το λευκό και το χρυσό κυριαρχούν στο σχεδιασμό, με το χαρακτηριστικό κεφάλι μέδουσας να βρίσκεται στο κέντρο του, με το σταχτοδοχείο να κοστίζει 473 δολάρια. Η έκδοση “Prestige Gala” χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό γκρι και χρυσού χρώματος, με ένα μοτίβο λαβύρινθου στο περίγραμμα, ενώ η μέδουσα παραμένει στο κέντρο του αντικειμένου.

Το κόστος για το σταχτοδοχείο “Prestige Gala” ανέρχεται στα 237 δολάρια, ενώ και οι δύο εκδοχές του πολυτελούς αντικειμένου είναι διαθέσιμες για αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Luisaviaroma.

https://hypebeast.com/2019/3/versace-baroque-prestige-ashtrays?fbclid=IwAR2dzLLGsog3gqcb7mPnbC3q1zn7DpTwdGTr2uaZ7Ou_Tm7SZxkuE05mSj8

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR