Quantcast

Η Bentley γιορτάζει 100 χρόνια με μια νέα πολυτελή έκδοση

Καθώς συνεχίζει τους εορτασμούς των 100 χρόνων, η Bentley παρουσιάζει την περιορισμένη έκδοση Continental GT Number 9.

Το μοντέλο είναι αφιερωμένο στον Sir Tim Birkin, τον βρετανό οδηγό αγώνων που κέρδισε το Le Mans στη δεκαετία του 1920 και 1930 ενώ οδηγούσε μια Bentley. Το αυτοκίνητο φέρει το νούμερο “9” στην μπροστινή μάσκα του, ως αναφορά στην Νο.9 Blower Bentley που οδήγησε ο Birkin στην κούρσα του Le Mans το 1930.

Για αυτή την ειδική έκδοση, ένα κομμάτι από το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Birkin, έχει τοποθετηθεί σε κάθε ένα από τα 100 μοντέλα της Number 9 Edition. Αυτή η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί με την προσθήκη ενός τμήματος από το ξύλινο κάθισμα του αμαξιού του 1930, μέσω ενός τεχνουργήματος, στον μετρητή της περιστρεφόμενης οθόνης της Continental.

To προσαρμοσμένο εσωτερικό του με λεπτομέρειες από αλουμίνιο, το πράσινο χρώμα και το δέρμα, συ συνδυασμό με το λογότυπο της Bentley  στα προσκέφαλα και την πόρτα, ολοκληρώνουν το σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Το νέο μοντέλο πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή διάθεσης.

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR