Το βερολινέζικο loft με τα μπαρόκ στοιχεία και τη μαγευτική ταράτσα

Η αρχιτέκτονας Ester Bruzkus με έδρα το Βερολίνο, ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του διαμερίσματος της, ενός ενιαίου χώρου στον τελευταίο όροφο του κτιρίου Estradenhaus, στη γερμανική πρωτεύουσα.

Η αρχιτέκτονας διατήρησε την αρχική μορφή του χώρου, επεκτείνοντας τα ανυψωμένα επίπεδα για να οριοθετήσει τους διαφορετικούς χώρους του σπιτιού, καθώς δεν υπάρχουν πόρτες παρά μόνο στο μπάνιο. Μια ογκώδης ξύλινη κατασκευή διαχωρίζει την τραπεζαρία από το ανυψωμένο υπνοδωμάτιο, λειτουργώντας ως πάγκος κουζίνας και ντουλάπα αντίστοιχα στις δύο πλευρές. Στο μπάνιο κυριαρχούν οι μπλε χρωματικοί τόνοι, ενώ μάρμαρο terrazzo έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της μπανιέρας.

To loft χαρακτηρίζουν η πολυτέλεια που διακρίνεται μέσω των ακριβών υφασμάτων και της πλούσιας χρήσης μαρμάρων, σε συνδυασμό με την απλότητα του χώρου και την έλλειψη έντονων διακοσμητικών στοιχείων. Η ιδιωτική ταράτσα της Ester, μετατράπηκε σε έναν μικρό Μαροκινό παράδεισο, με μαξιλάρια, αιώρα και μια πραγματική μηλιά να προσφέρουν έναν ιδανικό χώρο χαλάρωσης με θέα το Βερολίνο.

Source yellowtrace

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE