Quantcast
Ministry

Το νέο project του Ministry of Sound είναι γεμάτο καινοτομία και νέες υπηρεσίες

Το Ministry of Sound αποτελεί το έμβλημα την Λονδρέζικης νυχτερινής ζωής τα τελευταία 25 χρόνια. Οι ιδιοκτήτες του όμως, αυτή τη φορά καινοτομούν, δημιουργώντας ένα νέο χώρο για τους ανήσυχους και απαιτητικούς θαμώνες του. Το νέο τους τόλμημα είναι ένας χώρος που συνδυάζει κοινόχρηστους χώρους εργασίας και μια λέσχη μόνο για μέλη που θα απευθύνεται σε οραματιστές και πρωτοπόρους της μουσικής βιομηχανίας, της μόδας και της τεχνολογίας.

Το νέο project στεγάζεται σε ένα παλιό Βικτωριανό τυπογραφείο, με τους τοίχους από τούβλο και τα ατσάλινα δοκάρια να προσδίδουν μια έντονη βιομηχανική αισθητική. Οι χώροι εργασίας εκτείνονται σε τέσσερις ορόφους και αποτελούνται από ιδιωτικά ή ανοιχτά γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και κουζίνα ιδανική για διαλείμματα.

Για όποιον επιθυμεί ένα μοναδικό διάλειμμα, υπάρχει ένα χάλκινο μπαρ στον ισόγειο χώρο, όπου μπορεί να δοκιμάσει κοκτέιλ. Η λέσχη των μελών θα προσφέρει τη δυνατότητα να μπορεί να απολαύσει κάποιος και άλλα προνόμια, όπως το σινεμά 40 θέσεων, το εστιατόριο καθώς και το στούντιο ηχογραφήσεων.

Η είσοδος στο Ministry είναι περιορισμένη και εγκρίνεται μηνιαίως από μια ειδική επιτροπή.

Source Uncrate

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR