Quantcast
σαλέ

Zallinger Refuge: Το πολυτελές σαλέ της Ιταλίας που υπόσχεται εμπειρίες

Το αρχιτεκτονικό γραφείο noa ολοκλήρωσε την ανακαίνιση και την επέκταση του Zallinger Refuge, ενός σαλέ που βρίσκεται στην περιοχή Alpe di Siusi στην Ιταλία.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε αρχικά στα μέσα του 19ου αιώνα και ανακαινίστηκε τώρα με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες φιλοξενίας. Οι αρχιτέκτονες πρόσθεσαν 24 δωμάτια στη νέα δομή του, μαζί με τα 13 που υπήρχαν από την παλιά κατασκευή του.

Μπαίνοντας στο Zallinger Refuge το μοντέρνο λόμπι με τα ξύλινα έπιπλα και τη μοναδική ατμόσφαιρα, κλέβει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Το κεντρικό σαλόνι, που υπάρχει στη συνέχεια, διαθέτει μεγάλα παράθυρα ώστε να προσφέρει μοναδική θέα στο εξωτερικό μέρος, ένα μεγάλο τζάκι και άνετους καναπέδες. Ο χώρος ευεξίας του ξενοδοχείου διαθέτει μια σάουνα με ένα παράθυρο που επιτρέπει την είσοδο στο φυσικό φως, προσφέροντας στους πελάτες μια μοναδική “ζεστή” εμπειρία.

Οι εσωτερικοί χώροι των δωματίων δημιουργούνται με μοντέρνα έπιπλα και άνετα κρεβάτια, ενώ όλοι οι τοίχοι τους επενδύονται με ξύλο.

Source Contemporist
Photography by Alex Filz

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR