Η πολυτελής βίλα που γίνεται ένα με το τοπίο στο Αϊντάχο

Κάπου σε μια απότομη πλαγιά στο Αϊντάχο, η κατοικία Payette Lake Cliff House “ρέει” ανάμεσα στα δέντρα και τους βραχώδεις σχηματισμούς. Η δομή της είναι τέτοια, που μοιάζει σαν να αποτελεί μέρος του φυσικού τοπίου.

Η εξωτερική σύνθεση του σπιτιού συνδυάζεται με το γύρω περιβάλλον, αφού είναι από ξύλο τικ, σκυρόδεμα και ψευδάργυρο. Αντίστοιχα, το εσωτερικό συνεχίζει τη ζεστή και τραχιά εμφάνιση. Οι τοίχοι έχουν διατηρήσει ατελώς το σοβά, ενώ οι ξύλινες οροφές, το τζάκι από πέτρα και οι εκτεθειμένοι ογκόλιθοι δημιουργούν ένα σκηνικό, τύπου σαλέ. Επιφάνειες από τσιμέντο βρίσκονται κατά μήκος όλης της κουζίνας και των μπάνιων, ολοκληρώνοντας ένα luxury-industrial στυλ.

Κάθε δωμάτιο -συμπεριλαμβανομένου του γυμναστηρίου- προσφέρει εκτεταμένη θέα στη λίμνη μέσα από τα τεράστια, χαλύβδινα παράθυρα. Τέλος, ο εξωτερικός χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος μέσα από πεζόδρομους, ανάμεσα στα πανύψηλα κωνοφόρα δέντρα.

Αϊντάχο

Φωτογραφίες: Gabe Border & Laura Hull / McCall Design & Planning

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE