Η Cara Delevingne στη νέα καμπάνια του γυναικείου αρώματος της Burberry “Her”

Ο οίκος Burberry παρουσιάζει το νέο γυναικείο άρωμα Her, που αποτυπώνει το περιπετειώδες πνεύμα και την έντονη διάθεση του Λονδίνου.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το έντονο, φρουτώδες και με floral αίσθηση άρωμα Her Eau de Parfum, δημιουργήθηκε από τον master perfumer Francis Kurkdjian. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο συνδυασμό από κόκκινα και μαύρα μούρα, γιασεμί και βιολέτα, ενώ στη βάση του έχει ξηρό κεχριμπάρι και musk.

Νότες κορυφής: Κόκκινα και μαύρα μούρα – μαύρο φραγκοστάφυλο, blueberry και raspberry
Νότες καρδιάς: Γιασεμί και βιολέτα
Νότες βάσης: Ξηρό κεχριμπάρι και musk

‘’To νέο γυναίκειο άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry, είναι μοναδικό και παραμένει αξέχαστο. Για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, χρειάζεται μια οσφρητική ιστορία που να μεταφράζει και παράλληλα να ταυτίζεται με το όραμα και τις ανάγκες κάθε γυναίκας που επιλέγει να φορέσει το άρωμα Her. Ο συνδυασμός των συστατικών που περιέχει, σε συνάρτηση με το βρετανικό πνεύμα, έχουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό και χαρακτηριστικό. Είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσεις το άρωμα Her.

Πρόκειται για ένα signature άρωμα.’’ Francis Kurkdjian

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Στην καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου Burberry, πρωταγωνιστεί η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο Cara Delevingne, που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο, το ενεργητικό και περιπετειώδες πνεύμα των ανθρώπων που ζουν στο Λονδίνο. Η διαφημιστική καμπάνια, φωτογραφήθηκε από τον Juergen Teller, απαθανατίζοντας την Cara σε ζωηρές και αυθόρμητες στιγμές στο κέντρο του Λονδίνου.

Η Cara, ηχογράφησε τη δική της εκδοχή του τραγουδιού ‘Maybe it’s because I’m a Londoner’, ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Λονδίνο, την πόλη που ζει και αγαπά, συνοδεύοντας μουσικά την καμπάνια του αρώματος.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η συσκευασία του νέου αρώματος, αντλεί την έμπνευση της από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρώτου αρώματος του οίκου,‘Burberry’s for Men’, που παρουσιάστηκε το 1981. Δημιουργημένο με ειδικά επεξεργασμένο καμπυλωτό γυαλί, το άρωμα μπορεί να γίνει πολύ προσωπικό, καθώς υπάρχει η δυνατότητα χάραξης στο καπάκι, πάνω στην χρυσή του λεπτομέρεια.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE