Quantcast

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας το ανδρικό catwalk του Marcelo Burlon

Ο σχεδιαστής, DJ και αρμόδιος των πιο ξέφρενων πάρτι στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, Marcelo Burlon, ξέφυγε από την τυπική παρουσίαση της γνωστής μάρκας County of Milan, αφήνοντας τα ίδια τα ρούχα “να μιλήσουν” στη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019.

Πηγή έμπνευσης της ανδρικής συλλογής αποτέλεσε η ταινία επιστημονικής φαντασίας “Στενές επαφές τρίτου τύπου” του Steven Spielberg που γυρίστηκε το 1977. Η ατμόσφαιρα επιστημονικής φαντασίας δημιουργήθηκε μέσα από τα χρώματα νέον, με Matrix σκιές και γυαλιστερά στοιχεία αλλά και μέσω ενός Bjork soundtrack.

Ο Burlon φρόντισε να ενσωματώσει στην ενδιαφέρουσα συλλογή στοιχεία της εξοχής με αποτέλεσμα η προσγείωση των εξωγήινων του Spielberg στη γη να γίνει με trucker jackets, dad jeans και ρούχα κατάλληλα για ψαράδες.

Η πιο πειστική αναπαράσταση της ανδρικής συλλογής έγινε ωστόσο, όταν ο Burlon μετέφερε σκηνές από την ταινία επάνω σε κάποια κομμάτια μέσα από γυαλιστερές πινελιές, χαρακτηριστικές νυχτερινές εικόνες και πολλή λάμψη. Στην πασαρέλα της γνωστής μάρκας County of Milan περπάτησαν ηλικιωμένοι κύριοι, άνδρες με αλφισμό και παιδιά του δημοτικού σχολείου.

Photos: Marcelo Burlon County of Milan

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR