Quantcast

Με χρώμα, διαφάνειες και στοιχεία rave η ανδρική συλλογή Versace SS19

Η Donatella Versace ξέφυγε από κάθε ενδυματολογικό περιορισμό στη νέα ανδρική επίδειξη του οίκου για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Η ιδιαίτερη συλλογή παρουσιάστηκε σε ανθοστόλιστο χώρο του γνωστού Palazzo Versace με θέμα τον αισθησιασμό που πηγάζει από την αρρενωπότητα, αντλώντας έμπνευση από διαφορετικά ανδρικά αρχέτυπα. Η ενδυματολογική εικόνα του μοντέρνου άνδρα του οίκου Versace ολοκληρώθηκε από το στιλιστικό προφίλ του street-style σταρ, του surfer guy, του high-fashion τύπου και του άνδρα που πηγαίνει στο γραφείο.

Η ανδρική επίδειξη του οίκου απέπνευσε αέρα αυτοπεποίθησης και δυναμισμού με μπαρόκ στοιχεία, πολλά χρώματα και μια έντονη αίσθηση χιούμορ με αυτεπίγνωση. Οι ενδυματολογικές επιλογές του οίκου είχαν αναμφίβολα, μια ισχυρή δόση από το rave skater στυλ της δεκαετίας του 2000, όπως διακρίνεται από το μοτίβο του κόκκινου πύθωνα, τα φαρδιά combat παντελόνια, τα διαφανή ολογραφικά μοβ κομμάτια,  τα bucket καπέλα και τα σκούρα γυαλιά ηλίου.

Τα παραδοσιακά ανδρικά κοστούμια αναμείχθηκαν με φωτεινά χρώματα υπό την υπογραφή του οίκου ενώ η ανδρική παρουσίαση συμπληρώθηκε από γυναικεία κομμάτια, που υποστηρίχθηκαν από τις Bella Hadid και Kendall Jener, σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία από unisex αξεσουάρ και υποδήματα, όπως σανδάλια και τα Chain Reaction sneakers.

Photos: Paul Jeong

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR