Quantcast

Η Levi’s στηρίζει την LGBTQ κοινότητα με την Pride συλλογή 2018

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που γιορτάζει διεθνώς και τιμά το δικαίωμα των ανθρώπων της LGBTQ κοινότητας να αγαπούν όποιον εκείνοι ορίζουν, χωρίς να υφίστανται διακρίσεις και προκαταλήψεις για την επιλογή τους. Με αφορμή τον Pride Month, που αποτελεί φόρο τιμής στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο gay bar Stonewall στο τέλος του Ιουνίου του 1969, η Levi’s κυκλοφορεί την αποκλειστική Pride συλλογή της για το 2018.

Με θέμα “I AM________”, η συλλογή υμνεί τη διαφορετικότητα και την ισότητα των ανθρώπων, ενώ αποτελεί την 5η επέτειο που πραγματοποιεί το Levi’s Pride για τη στήριξη των LGBTQ κοινοτήτων. Μερικά από τα κομμάτια της συλλογής που ξεχωρίζουν, είναι το classic trucker jacket με κέντημα ουράνιου τόξου και τα τζιν σορτς 501 με rainbow button- fly. Παράλληλα, κοντομάνικα μπλουζάκια σε μαύρο και λευκό χρώμα με το σήμα της Levi’s, αλλά και αξεσουάρ όπως ζώνες, κασκέτα και μπαντάνες είναι μερικά ακόμη είδη της συλλογής.

Η Pride συλλογή 2018 είναι ήδη διαθέσιμη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δύο LGBTQ οργανώσεων Harvey Milk Foundation και Stonewall Community Foundation.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR