Συνεργασία των Ronnie Fieg, Dover Street Market και New Balance

Τρεις νέες αποχρώσεις λανσαρίστηκαν, προκειμένου οι Ronnie Fieg, Dover Street Market, New Balance να τιμήσουν το κλασικό μοντέλο NB 574S. Καθεμία από αυτές αντιπροσωπεύει έναν από τους συνεργάτες: το γκρι χρώμα είναι το πιο κλασικό χρώμα των New Balance, το μπλε marine ήταν η αγαπημένη έκδοση του Ronnie για το 574 και το μαύρο χρώμα αντιπροσωπεύει την χρωματική παλέτα του Dover Street Market.

Το “S” στο τέλος των μοντέλων 574 αντιπροσωπεύει το Sport και αποτελεί μια μοντέρνα διαφορά από το κλασικό μοντέλο. Προσφέρει επιπλέον, την τελευταία τεχνολογία Midsole Fresh Foam της NB σε μια συνολικά επιτυχημένη σιλουέτα. Η ιδιαιτερότητα της εναλλαγής του λογότυπου “N” προστέθηκε από τον Ronnie και αποτελείται από 28 λογότυπα με ταινία velchro, από δέρμα, nubuck και ανακλαστικές παραλλαγές. Το sneaker RF x DSM x NB M574S φέρει γκρίζα βάση με 28 εναλλασσόμενα λογότυπα “N”, σε αποχρώσεις που έχουν εμφανιστεί σε άλλα έργα του Fieg.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ronnie Fieg χρησιμοποίησε και πάλι την πλατφόρμα του Instagram για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του παπουτσιού. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες συνεργασίες της New Balance, που θα γίνει σίγουρα περιζήτητη και must-have για το καλοκαίρι.

Το KITH και το Dover Street Market διαθέτουν τα παπούτσια στην τιμή των $160 δολαρίων, ενώ θα κυκλοφορήσουν και σε όλα τα καταστήματα της DSM από τις 13 Ιουλίου.

A post shared by Ronnie Fieg (@ronniefieg) on

ronnie fieg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE