Quantcast

Naomie Harris, Kate Moss και Adwoa Aboah στην καμπάνια της Miu Miu

Οι καμπάνιες της Miu Miu ήταν πάντα χαριτωμένες, πολύχρωμες και conceptual, όπως και οι πιο πρόσφατες συλλογές του brand. Με πρωταγωνιστές διάφορους ηθοποιούς και μοντέλα από διάφορες ηλικιακές ομάδες, οι φωτογραφίσεις της μάρκας λαμβάνουν χώρα σε εκλεκτικές τοποθεσίες. Στο παρελθόν οι Elle Fanning, Carolyn Murphy και Lara Stone φωτογραφήθηκαν στην παραλία αλλά και υποβρύχια για την καμπάνια της Άνοιξης 2017.

Αυτή τη φορά, για το Φθινόπωρο η Miuccia Prada επέλεξε την ηθοποιό Naomie Harris, την Kate Moss, καθώς και τις αδελφές Adwoa και Kesewa Aboah. Ανάμεσά τους και οι Missy RayderJean CampbellEliza Cumming, Jasmine Daniels, Rose Daniels και η Lily Nova. Η φωτογράφιση έγινε στην τοποθεσία Preservation Hall Brass Band, με σκοπό να απαθανατιστεί απόλυτα το mood της συλλογής.

Στην πέμπτη καμπάνια για τον οίκο, ο Alasdair McLellan φωτογράφησε τα μοντέλα με φόντο τη μοναδική γοητεία της Νέας Ορλεάνης, σε τοποθεσίες από το bayou μέχρι το Preservation Hall. Οι εικόνες του περιλαμβάνουν του κολάζ ασπρόμαυρων και κορεσμένων, έγχρωμων λήψεων με στόχο να επιτύχει μια αντίθεση ανάμεσα στο παλιομοδίτικο και το σύγχρονο.

Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους με γιγαντιαία, πολύχρωμα παλτό, πανωφόρια, καπέλα και μπότες. Επίσης, σε μια αίθουσα τζαζ με φορέματα τύπου drop-waist αλλά και σε μια βάρκα με ελαφριά παστέλ και printed φορέματα. Η Katie Grand ανέλαβε το styling της καμπάνιας, τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Anthony Turner και το make up η Dianne Kendall.

Η εκστρατεία θα λανσαριστεί τον Αύγουστο στις εκδόσεις των Vogue Paris και Vogue Russia, καθώς και στις διεθνείς εκδόσεις του Elle, του Harper’s Bazaar και του W.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR