Κατοικία στο Λονδίνο αναβαθμίζεται με στοιχεία μαρμάρου και ξύλου κερασιάς

Η βρετανική εταιρεία σχεδίασης εσωτερικών χώρων Studio MacLean χρησιμοποίησε μονόχρωμη βαφή, δρύινα δάπεδα Chevron, ξύλο κερασιάς και μαρμάρινα φινιρίσματα για να αναδιαμορφώσει αυτό το σπίτι στο Λονδίνο. Το studio έκανε την ανακαίνιση της κατοικίας που μετρά 371 τετραγωνικά μέτρα, τοποθετώντας μέσα σ’ αυτή ένα garden studio για μια οικογένεια που ήθελε να αναβαθμίσει τους εσωτερικούς χώρους με διαχρονικά τελειώματα.

Το δρύινο παρκέ καλύπτει το δάπεδο και το σπίτι έχει μια κατά τα άλλα μονόχρωμη παλέτα. Τα υπάρχοντα κουφώματα, τα δοκάρια στην οροφή, οι πόρτες και το τζάκι, όπως και όλοι οι τοίχοι και οι οροφές, διατηρήθηκαν σε λευκό χρώμα . Αυτό αντισταθμίστηκε από μια σειρά από μαύρο φινίρισμα, συμπεριλαμβανομένων των custom-made θυρών από χάλυβα που αντικαθιστούν μερικές από τις πόρτες και τα φώτα τοίχου και οροφής.

Η μονοχρωμία χαρακτηρίζει επίσης και τα πέντε μπάνια, τα οποία περιλαμβάνουν μία μαύρη μπανιέρα, ένα custom-made μαρμάρινο ντους και νιπτήρες, πόρτες από χάλυβα και ματ, λευκά πλακάκια. Οι τοίχοι του και η απότομη στέγη με τα ξύλινα δοκάρια είναι επίσης ζωγραφισμένα σε λευκό χρώμα. Ένα απλό custom-made ανάκλιντρο βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο, ενώ σκαλοπάτια οδηγούν στο ανώτερο επίπεδο, όπου υπάρχει ένα μικρό γραφείο.

μάρμαρο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE