Quantcast

Το didee.gr & η Vichy ευχαριστούν τις γυναίκες με ένα υπέροχο γεύμα

Γυναικεία ομορφιά, κομψότητα και ευχάριστη διάθεση γέμισαν την Πέμπτη 8 Μαρτίου το εστιατόριο Varoulko.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η δημιουργική ομάδα του didee.gr και η ηγέτιδα εταιρεία προϊόντων περιποίησης Vichy παρέθεσαν ένα υπέροχο γεύμα στο Varoulko Seaside, με καλεσμένες υπέροχες κυρίες που μας εμπνέουν με τη δραστηριότητά τους και με την συνεχή εξέλιξή τους.

Σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες έδωσαν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση. Επιχειρηματίες, ηθοποιοί, παρουσιάστριες και δημοσιογράφοι, επιτυχημένες κυρίες η κάθε μια στο χώρο της, συναντήθηκαν στο εστιατόριο του κ. Λαζάρου για να απολαύσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες του καταξιωμένου chef και της ομάδας του και να γιορτάσουν τη μέρα αυτή, όπως της αρμόζει!

Η Vichy που τα τελευταία 85 χρόνια αφουγκράζεται τις ανάγκες των γυναικών, στέκεται δίπλα τους και παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Εκ μέρους της εταιρείας καλλυντικών καλωσόρισε θερμά τις προσκεκλημένες η Communication Manager κυρίας Μαρία Χατζηαμάλλου, η οποία μίλησε για την αγάπη και την φροντίδα που χαρίζει η μάρκα όλα αυτά τα χρόνια στις γυναίκες που την τιμούν με την προτίμησή τους. Στη συνέχεια με τη σειρά του καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλες της κυρίες για την παρουσία τους ο ιδρυτής του didee.gr Κωνσταντίνος Δανός και στο τέλος εξέφρασε την αγάπη του για το γυναικείο φύλο ο φιλόξενος και αγαπητός chef του εστιατορίου κύριος Λευτέρης Λαζάρου.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν η Κατερίνα Λέχου, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Άννα Δρούζα, η Ελένη Βαΐτσου, η Νίκη Κάρτσωνα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Χριστίνα Βραχάλη, η Λένα Δροσάκη, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Βάσω Παπαγιαννακοπούλου, η Βάλια Κυριαζή Μώραλη, η Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, η Νικολέτα Ράλλη και η Κατερίνα Γιατζόγλου, με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το καλωσόρισμα των διάσημων γυναικών έγινε με ένα ποτήρι Prosecco, ενώ το πλούσιο και γευστικό menu ξεκίνησε με καβούρι με μήλο, λεμόνι, βασιλικό και μανταρίνι. Η συνέχεια είχε μακαρόν με ταραμά, αυγά tobiko και σεβίτσε τσιπούρας με γκρέιπφρουτ, κεφτεδάκια σφυρίδας σε φωλιά παρμεζάνας, φιλέτα ψαριού σε λεπτές φέτες ψωμιού με προζύμι, μους καπνιστής μελιτζάνας και μαρμελάδες ντομάτα, καρότο- πορτοκάλι. Το υπέροχο γεύμα τελειοποιήθηκε με το μοναδικό γλυκό crème brûlée με σορμπέ μανταρίνι. Όλες αυτές οι μοναδικές απολαύσεις σερβιρίστηκαν στον ξεχωριστό χώρο του Varoulko Seaside, με θέα πάντα την γραφική Μαρίνα του Μικρολίμανου και το εντυπωσιακό μπλε χρώμα της θάλασσας.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR