Quantcast
Loro Piana SS24 ADV Ghiera Bag 1 1600x861

Ghiera by Loro Piana

Ο οίκος Loro Piana εντυπωσιάζει μια ακόμη φορά με το λανσάρισμα της τσάντας Ghiera. 

Η Ghiera είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ. Είναι ένα statement κομμάτι, με σχέδιο που παντρεύει αβίαστα κομψές καμπύλες και χρώμα που θυμίζει τα θρυλικά μεταλλικά φινιρίσματα Sun Gold και Antique Silver, με εργονομικό κούμπωμα το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη επανερμηνεία του κλασικού μενταγιόν του οίκου.

LORO PIANA GHIERA BAG 1 1600x1069

Κατασκευασμένη από εξειδικευμένους Ιταλούς τεχνίτες, η τσάντα Ghiera αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Loro Piana για απαράμιλλη δεξιοτεχνία στον κόσμο των αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Η μεσαίου μεγέθους Ghiera, συγκεκριμένα, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι, κατασκευασμένο από απαλό δέρμα, βαμμένο με φυσικές χρωστικές σε πολυτελείς αποχρώσεις όπως Sunday Morning, Peach Suede, Deep Kummel και Dark Chocolate Licorice. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από μαλακό δέρμα νάπα σε αντίθετη απόχρωση, λεπτομέρεια που καθιστά την Ghiera πρακτική και κομψή.

LORO PIANA GHIERA BAG 3 1600x1047

Η συλλογή Ghiera περιλαμβάνει πέρα από το μεσαίο μέγεθος, μικρές και μίνι παραλλαγές. Η παλέτα, ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό των πολυτελών τσαντών σχεδιαστών, κυμαίνεται από τη διακριτική κομψότητα του Linen Calf και του Sunday Morning έως την τολμηρή ζωντάνια του Lichen Green και του Koi Fish.

Σχεδιαστική έμπνευση για την τσάντα Ghiera αποτέλεσε το εμβληματικό μενταγιόν σε σχήμα δακτυλίου, βασικό στοιχείο στη γυναικεία σειρά μόδας της Loro Piana.

LORO PIANA GHIERA BAG 4 1600x2375

Μια τσάντα, φόρος τιμής στην ιστορική κλωστοϋφαντουργική κληρονομιά της μάρκας, με το σχήμα της να παραπέμπει στους δακτυλίους που βρίσκονται στις μηχανές ύφανσης. Ένας συνδυασμός ιστορικής έμπνευσης και μοντέρνας αίσθησης που καθιστά την Ghiera ως μία από τις πιο περιζήτητες ιταλικές τσάντες της σεζόν που συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας του 2024.

LORO PIANA GHIERA BAG 2 scaled e1706050036711 1110x853

Η τσάντα Ghiera είναι πλέον διαθέσιμη σε επιλεγμένες μπουτίκ και στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

Source | rain-mag

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR