Quantcast
Manolo

Ντεμπούτο για την 3η συνεργασία της Rihanna με τον Manolo Blahnik

Αναμφισβήτητα, η Rihanna έχει πολλά ταλέντα. Είναι style icon, φιλάνθρωπος και επιτυχημένη τραγουδίστρια, παγκοσμίως γνωστή. Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της είναι και η ικανότητά της να σχεδιάζει παπούτσια με μοναδικό χαρακτήρα.

Μετά από την τελευταία συνεργασία της με την Puma – με μια συλλογή που έγινε sold-out την άνοιξη – η “Riri” κάνει το ντεμπούτο μιας νέας συνεργασίας για υποδήματα, αυτή τη φορά με τον Manolo Blahnik. Η επερχόμενη συλλογή έχει τον τίτλο “So Stoned”, και σηματοδοτεί την τρίτη και τελευταία συνάντηση της τραγουδίστριας με το συγκεκριμένο brand.

Μάλιστα, η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα εντυπωσιακά ζευγάρια, μεταξύ των οποίων σανδάλια από PVC διακοσμημένα με πολύχρωμα κρύσταλλα Swarovski. Η Rihanna ήταν εκείνη που έκανε το ντεμπούτο του πρώτου ζευγαριού, αφού φόρεσε τα gladiators μέχρι το γόνατο, “Poison Ivy”, την περασμένη εβδομάδα στο στιλάτο μουσικό βίντεο του κομματιού της, “Wild Thoughts”. Τα limited edition ζευγάρια παπουτσιών κυμαίνονται σε τιμές από $ 1.325 έως $ 2.325 δολάρια, για το gladiator μέχρι το γόνατο. Η σειρά “So Stoned” θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου και θα είναι διατίθεται προς αγορά στα καταστήματα Manolo Blahnik αλλά και online στο manoloblahnik.com.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR