Quantcast

D-DAME: Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

• Photοgrapher Joseph Alexiadis
• Μakeup/hair Dimitris Stratos
• Lingerie & Underwear Intimissimi
 
Location Coco-Mat hotel Athens

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη VNmodels agency

Ο όρος D-Dame προσδιορίζει μόνο την αυθεντική γυναίκα. Όλες αυτές οι γυναίκες, παρά τις ισχυρές προσωπικότητές τους, δεν χρειάζεται να μας μιλήσουν, απλά ποζάρουν στο φωτογραφικό μας φακό και απελευθερώνουν κάθε συναίσθημα και σκέψη της στιγμής. Γυναίκες με πολλές και αναγνωρισμένες επιτυχίες, οι οποίες έχουν καταφέρει να τις καταξιώσουν στον τομέα τους. Γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, με καλλιτεχνική και όχι μόνο υπόσταση, εναρμονίζονται με την πιο αισθησιακή ατμόσφαιρα και η γοητεία τους αφοπλίζει, καθώς «παγιώνεται» φωτογραφικά στις πιο τολμηρές πόζες.

Ετυμολογικά, η λέξη Dame υποδήλωνε τον επίσημο τίτλο ενός θηλυκού μέλους του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, αξίωμα ισοδύναμο με εκείνο ενός ιππότη. Σήμερα, η έννοια χρησιμοποιείται με ένα διαφορετικό νόημα και έχει τη σημασία μιας αυθεντικής γυναίκας με υπόσταση και άπλετη θηλυκότητα.

Έχοντας τον αισθησιασμό ως κύριο χαρακτηριστικό της, η ηθοποιός και μοντέλο, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Ιωσήφ Αλεξιάδη φέροντας ένα αποτέλεσμα, κράμα γαλήνης, ρομαντισμού και γοητείας. Το φωτογραφικό editorial αποκτά μια απόλυτα θηλυκή προοπτική με πρωταγωνιστή το γυναικείο σώμα και την κομψότητα που μπορεί να αποπνεύσει. Με φόντο την ποιότητα του Coco-Mat hotel Athens και μέσα σε μια γαλήνια, ήρεμη ατμόσφαιρα, η Αγγελίνα αποτυπώνει φωτογραφικά την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού της, φορώντας lingerie του brand Intimissimi σε ανοιχτούς τόνους. Σε μια εικαστικού ενδιαφέροντος διάσταση, μέσα από το φωτογραφικό αποτέλεσμα αποτείνεται ένας φόρος τιμής στη θηλυκότητα, που αποδεικνύει πώς μπορεί να είναι παράλληλα εκρηκτική και ήρεμη.

Αυτήν την περίοδο, η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη βρίσκεται λίγο πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και αναχωρήσει – για επαγγελματικούς λόγους – για τη Νέα Υόρκη. Παρά το γεγονός πως πρόταση από την Αμερική είχε δεχθεί και πριν από μερικά χρόνια, η ίδια δηλώνει πως τώρα νιώθει έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα στη ζωή της, ενώ τότε δεν ήταν. Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην καθημερινή σειρά «Συμμαθητές», στο ρόλο της Ναταλίας, η Αγγελίνα μετρά αντίστροφα τις μέρες που απομένουν για το μεγάλο της ταξίδι. Μάλιστα εκτός από την ιδιότητα του μοντέλου, η ίδια δεν αποκλείει πως μπορεί να εργαστεί και ως ηθοποιός στην αμερικανική μητρόπολη της contemporary κουλτούρας.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR