Quantcast
Αγγελική Τσιώνου

D-DAME: Αγγελική Τσιώνου

• Photοgrapher Joseph Alexiadis
• Μakeup/hair ili the dealy
• Lingerie & Underwear Intimissimi

Ο όρος D-Dame προσδιορίζει μόνο την αυθεντική γυναίκα. Όλες αυτές οι γυναίκες, που παρά τις ισχυρές προσωπικότητές τους, δεν χρειάζεται να μας μιλήσουν, απλά ποζάρουν στο φωτογραφικό μας φακό και απελευθερώνουν κάθε συναίσθημα και σκέψη της στιγμής. Γυναίκες με πολλές και αναγνωρισμένες επιτυχίες, οι οποίες έχουν καταφέρει να τις καταξιώσουν στον τομέα τους. Γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, με καλλιτεχνική και όχι μόνο υπόσταση, εναρμονίζονται με την πιο αισθησιακή ατμόσφαιρα και η γοητεία τους αφοπλίζει, καθώς «παγιώνεται» φωτογραφικά στις πιο τολμηρές πόζες.

Ετυμολογικά, η λέξη Dame υποδήλωνε τον επίσημο τίτλο ενός θηλυκού μέλους του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, αξίωμα ισοδύναμο με εκείνο ενός ιππότη. Σήμερα, η έννοια χρησιμοποιείται με ένα διαφορετικό νόημα και έχει τη σημασία μιας αυθεντικής γυναίκας με υπόσταση και άπλετη θηλυκότητα.

Η Αγγελική Τσιώνου συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα στο χώρο modelling, με μια πορεία όπου τη χαρακτηρίζει ο απόλυτος επαγγελματισμός και οι πιο σύγχρονες τάσεις. Με τη θηλυκότητα να πρωταγωνιστεί και με την πιο χαλαρή διάθεσή της, η Αγγελική Τσιώνου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Ιωσήφ Αλεξιάδη τις πρώτες ώρες της ημέρας της.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR