Quantcast
Κατερίνα Δημητρόγλου

D-DAME: Κατερίνα Δημητρόγλου

• Photοgrapher Joseph Alexiadis
• Μakeup/hair Dimitris Stratos
• Lingerie & Underwear Intimissimi
 
Location Coco-Mat hotel Athens

Ο όρος D-Dame προσδιορίζει μόνο την αυθεντική γυναίκα. Όλες αυτές οι γυναίκες, που παρά τις ισχυρές προσωπικότητές τους, δεν χρειάζεται να μας μιλήσουν, απλά ποζάρουν στο φωτογραφικό μας φακό και απελευθερώνουν κάθε συναίσθημα και σκέψη της στιγμής. Γυναίκες με πολλές και αναγνωρισμένες επιτυχίες, οι οποίες έχουν καταφέρει να τις καταξιώσουν στον τομέα τους. Γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, με καλλιτεχνική και όχι μόνο υπόσταση, εναρμονίζονται με την πιο αισθησιακή ατμόσφαιρα και η γοητεία τους αφοπλίζει, καθώς «παγιώνεται» φωτογραφικά στις πιο τολμηρές πόζες.

Ετυμολογικά, η λέξη Dame υποδήλωνε τον επίσημο τίτλο ενός θηλυκού μέλους του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, αξίωμα ισοδύναμο με εκείνο ενός ιππότη. Σήμερα, η έννοια χρησιμοποιείται με ένα διαφορετικό νόημα και έχει τη σημασία μιας αυθεντικής γυναίκας με υπόσταση και άπλετη θηλυκότητα.

Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου φωτογραφίζεται στο Coco-Mat hotel Athens και εναρμονίζεται πλήρως με την αστική, σκανδιναβική αισθητική του χώρου. Στις φωτογραφικές λήψεις του Ιωσήφ Αλεξιάδη κυριαρχεί το ανοιξιάτικο, απογευματινό φως του ήλιου με την ηθοποιό να προβάλει την πιο άνετη πλευρά του εαυτού της.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR