Quantcast
burberry winter 2023 ad campaign the impression 015 (1)

Burberry AW23: H εμπνευσμένη συλλογή του οίκου με φόντο τα νησιά του Βόρειου Ατλαντικού

Πιστός στις βρετανικές του ρίζες, ο δημιουργικός διευθυντής της Burberry, Daniel Lee, επέλεξε σαν φόντο της καμπάνιας της πρώτης του συλλογής, τα British Isles.

Διαλέγοντας το νησί Skye από τη δυτική ακτή της Σκωτίας (το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Σκωτίας και το τέταρτο μεγαλύτερο του Ηνωμένου Βασιλείου) και το νησί Giant’s Causeway στη Βόρεια Ιρλανδία ως φόντο, η καμπάνια περικλείει το τραχύ τοπίο και την ασυναγώνιστη ομορφιά της φύσης. Τα πορτρέτα αναδεικνύουν την αιχμηρή καθαρότητα του Skye και τα αρχαία ηφαιστειακά ορόσημα του Causeway. Ο φωτογράφος Tyrone Lebon δεν έχασε ούτε μια ευκαιρία να εντάξει την ομορφιά των Βρετανικών νησιών στο κάδρο.

Η ίδια η συλλογή είναι εμπλουτισμένη με κομμάτια ιδανικά για το περιβάλλον της φωτογράφισης όπως καμπαρντίνες, γαλότσες και argyle jumpers με τους χαρακτηριστικούς ρόμβους.

Φυσικά, το καρό μοτίβο της Burberry έχει ξεχωριστή θέση,  με χαρακτηριστική μια ολοκληρωμένη μωβ εμφάνιση, ενώ το λογότυπο Equestrian Knight Design επανασχεδιάστηκε.

Burberry Winter 2023 campaign Courtesy of BurberryTyrone Lebon Burberry Winter 2023 campaign Courtesy of BurberryTyrone Lebon Burberry Winter 2023 campaign Courtesy of BurberryTyrone Lebon Winter 2023 campaign Courtesy of BurberryTyrone Lebon Burberry Winter 2023 campaign Courtesy of BurberryTyrone Lebon

Source | GLASS

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR