Quantcast
fm1

Ο οίκος Editions de Parfums Frédéric Malle γιόρτασε την άφιξη του νέου Uncut Gem

Ο γαλλικός οίκος πολυτελών αρωμάτων Editions de Parfums Frédéric Malle καλωσόρισε το Uncut Gem, τη νέα προσθήκη στην αρωματική του συλλογή. Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 στο Say Hotel, εκλεκτοί εκπρόσωποι από τον χώρο των τεχνών, της μόδας και των πλέον prestigious fashion και lifestyle μέσων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στο χώρο του Library του Say Hotel, ένας χώρος άρρηκτα συνδεδεμένος με την ταυτότητα του Εκδοτικού Οίκου υψηλής αρωματοποιίας. 

fm2

Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται ως «εκδότης» αρωμάτων, ενώ η ονομασία του brand Editions de Parfums Frédéric Malle (Εκδοτικός Οίκος Αρωμάτων) δεν είναι καθόλου τυχαία. Όπως ένας εκδότης συνεργάζεται με συγγραφείς, έτσι και ο Frédéric Malle συνεργάζεται με τους καλύτερους αρωματοποιούς στον κόσμο, δίνοντάς τους απόλυτη δημιουργική ελευθερία προκειμένου εκείνοι να πραγματοποιήσουν την αρωματική τους έμπνευση. Μαζί, αρωματοποιοί και εκδότης, υλοποιούν το όραμα ενός αρώματος, που αποτελεί το αποκορύφωμα της διαχρονικότητας, της ακρίβειας και του αληθινού ταλέντου. 

fm4
Κωνσταντίνα Σωτήρχου, Marketing Manager Balkans, Δημήτρης Γιαχουντής, Perfume Ambassador, Μάρθα Θεοδώρου, Brand General Manager Balkans, Αγγελική Κρητικού, Perfume Ambassador, Ελίζα Προβολισιάνου, Education Manager Balkans, Ελένη Μουρδουκούτα, Product Manager Balkans

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες του οίκου αποτελεί το Uncut Gem, ένα άρωμα αυτοβιογραφία του Maurice Roucel, ενός θρύλου της αρωματοποιίας και καλού συνεργάτη του Frédéric Malle. Φρέσκο και εντελώς ακαταμάχητο, το άρωμα είναι έντονο και ταυτόχρονα απαλό, κλασικό αλλά και σύγχρονο – σχεδόν εθιστικό. Είναι όπως το αποκαλούν: «Μια ωδή στις αντιθέσεις». 

fm5

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι καλεσμένοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν και τα υπόλοιπα αρώματα του οίκου Editions de Parfums Frédéric Malle, όλα πραγματικά έργα τέχνης, δημιουργημένα από τους πιο σπουδαίους αρωματοποιούς. Με την βοήθεια των εξειδικευμένων Perfume Ambassadors του brand και μέσα από τις μοναδικές περιγραφές της Ελίζας Προβολισιάνου, Education Manager Balkans γνώρισαν τη νέα δημιουργία του οίκου και την ιστορία, τόσο πίσω από το Uncut Gem, όσο και πίσω από τα εμβληματικά αρώματα του οίκου. 

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR