Quantcast
chanel 3 1

H νέα καμπάνια της τσάντας CHANEL 22 και οι 3 ambassadors του οίκου

Εμπνευσμένη από την Virginie Viard για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η τσάντα Chanel 22 είναι ο ορισμός του σύγχρονου αξεσουάρ μιας και σχεδιάστηκε για τη γυναίκα του σήμερα που ασχολείται με πολλά αλλά επιθυμεί να μην της λείπει το στυλ και η πολυτέλεια.

Έκανε το ντεμπούτο της, στη συλλογή SS22 και ήταν πάντα προορισμένη για να φτάσει σε επίπεδα iconic αντικειμένου γκαρνταρόμπας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η καμπάνια της Chanel 22 και τα παρασκήνια αυτής, με πρωταγωνίστριες τη Lily-Rose Depp, τη Margaret Qualley και τη Whitney Peak.

chanel 2 1 1
Οι τρεις ηθοποιοί και ambassadors της CHANEL συμμετέχουν στην καμπάνια σε μια σειρά φωτογραφιών και κλιπ υπό τη σκηνοθεσία των Inez & Vinoodh.

Το φωτογραφικό δίδυμο “αιχμαλώτισε” στο φακό κάθε ηθοποιό, ανάμεσα σε Λος Άντζελες, Παλμ Σπρινγκς και Νέα Υόρκη με έναν τρόπο που και οι τρεις (Depp, Qualley, Peak)  φαίνονται σαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο δικό τους- διαφορετικό για κάθε μια- κόσμο.

“Μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε τρεις εντελώς διαφορετικές ιστορίες με τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες και ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε τρεις ιστορίες που θα έδειχναν μια λιγότερο γνωστή πλευρά κάθε γυναίκας”, λέει το φωτογραφικό δίδυμο Inez & Vinoodh σε ένα δελτίο τύπου.

Σε ότι έχει κάνει με την τσάντα CHANEL 22, χαρακτηριστικά της είναι ότι προσφέρει μια χαλαρή αίσθηση χωρίς να υπολείπεται στη λεπτομέρεια ή την δεξιοτεχνία, ενεργώντας ως πραγματικός σύμμαχος της καθημερινής ζωής. Φτιαγμένη από ελαστικό αλλά ανθεκτικό δέρμα- ενισχύοντας έτσι τον χαρακτήρα της ως “carry all”  τσάντα- παράλληλα με την υπογραφή της Chanel (για μια κλασική πινελιά) αποτελεί μια σύγχρονη αλλά συνάμα πολυτελή σιλουέτα.

Διαθέτει ένα χρυσό ή από λάκα έμβλημα Chanel στο μπροστινό της μέρος, ένα μεταλλικό λουρί από αλυσίδα πλεγμένο με δέρμα καθώς και ένα μενταγιόν “Chanel Paris” με διάτρητο διπλό C που συνδέεται με τα λουριά.

chanel 1 1 1

Η τσάντα Chanel 22 είναι διαθέσιμη για αγορά στον ιστότοπο της Chanel.

Source | L‘OFFICIEL USA

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR