Quantcast
vega fera

Οι δύο νέες εκδοχές του ρολογιού Vega Ferragamo

Ο ιταλικός οίκος μόδας Ferragamo είναι γνωστός τόσο για τα πολυτελή είδη ένδυσης και υπόδησης, όσο και για την άριστη ωρολογοποιία, με τα μοντέλα Vega της νέας σεζόν να επανεμφανίζονται και να συνδυάζουν το κλασικό στυλ με την κομψότητα.

Ερχόμενο σε δύο εκδοχές, ανδρική και γυναικεία, το Ferragamo Vega διαθετει καντράν indigo και λεπτομέρειες από ροζ χρυσό παντού. Στο λεπτότερο (γυναικείο) ρολόι, το καντράν έχει μια ιριδίζουσα λάμψη σε αντίθεση με το ξεκάθαρα συμπαγές blue indigo στην ανδρική εκδοχή που το κάνει πιο τολμηρό και εντυπωσιακό.

Το μπρασελέ και στις δύο εκδόσεις διαθέτει εναλλασσόμενους ροζ χρυσούς και ασημένιους συνδέσμους, που οδηγούν στο καντράν με πλαίσιο από ροζ χρυσό. Φινιρισμένο με ένα ανάγλυφο Ferragamo “F” στο στέμμα και το αναγνωρίσιμο λογότυπο Gancini του ομίλου στο καντράν, το Vega αντικατοπτρίζει την υπέρτατη προσοχή στη λεπτομέρεια που δημιουργεί η Ferragamo στα ρολόγια της.

https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2021 11 salvatore ferragamo vega watch fall winter 2021 2 https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2021 11 salvatore ferragamo vega watch fall winter 2021 3

Source | Hypebae

More Stories
PUMA Flagship Store
PUMA Flagship Store: Το Grand Opening του νέου καταστήματος
DIDÉE.GR