Quantcast
Jacquemus didee

La Montagne: Η συλλογή του Simon Porte Jacquemus για την ερχόμενη σεζόν

Η πιο πρόσφατη συλλογή του Jacquemus, με τίτλο La Montagne, αποτελεί ένα χαρούμενο αφιέρωμα στο “έξω” και πραγματοποιήθηκε σε εσωτερικό χώρο με ζωντανό κοινό, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ήταν μια ονειρική επίδειξη με χρώμα που διέθετε την αίσθηση ή/ και την ανάγκη για επιστροφή στην παλιά ζωή. Παρουσιάστηκαν τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά ενδύματα, μικροσκοπικά crop- tops με χρυσό «Jacquemus» να τα “ενώνει”, cropped σακάκια puffer σε κλασικά ουδέτερα ουδέτερα χρώματα αλλά και floral εκτυπώσεις. Το πλεκτό έκανε την εμφάνισή του, σε πολλές εκδοχές: μπλούζες-cropped (ή μη), balaclava, πουλόβερ και bralettes.

Ροζ κοστούμια, φούστες και φορέματα με φερμουάρ, αδιάβροχα υφάσματα συνδυασμένα με κοτλέ σύνολα και μπλε παλτό παρουσιάστηκαν από : Bella Hadid, Kendall Jenner, Mona Tougaard και Jill Kortleve.

Χαρακτηριστικό αξεσουάρ αποτέλεσαν τα κορδόνια  που παραπέμπουν σε ρυθμιζόμενους ιμάντες πεζοπορίας και hiking.

Ο Simon Porte Jacquemus κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα show που γιορτάζει τον πλούτο της γαλλικής υπαίθρου σε μια στερεοτυπική σύνθεση ενός ορεινού τοπίου.

“Για αυτήν τη συλλογή, μετά από μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά, ήθελα να μαζέψω ανθρώπους και να μοιραστώ μια στιγμή μόδας μαζί τους. Ήθελα να επικεντρωθώ στα ρούχα, τις σιλουέτες, τα χρώματα, τα υφάσματα, τις λεπτομέρειες και την ενέργεια των μοντέλων. Ήθελα το σετ να είναι ελάχιστο και ευκρινές, δημιουργώντας ένα αφηρημένο καλλιτεχνικό βουνό που απεικονίζει την έμπνευση της συλλογής”. έγραψε στο Instagram.

Το συναίσθημα αυτό βρήκε εφαρμογή στη συλλογή του, στοχευμένος και λεπτομερής όπως πάντα, ίσως ακόμη περισσότερο από τις προηγούμενες συλλογές, η συλλογή του La Montagne φαντάζει πλήρης- υπάρχει κάτι για όλους.

Τα υποδήματα ήταν εξίσου συναρπαστικά όπως πάντα, με τακούνια μεσαίου ύψους, πάνινα παπούτσια και μπότες πεζοπορίας, συνδυασμένα με κάλτσες μέχρι γόνατο στο ίδιο χρώμα. Shearling τσάντες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους έκαναν τέλος την εμφάνιση τους.

jacquemus look 2 jacquemus look 5 jacquemus look 6 jacquemus look 8 jacquemus look 10 jacquemus look 11 jacquemus look 15 jacquemus look 17 jacquemus look 18 jacquemus look 24 jacquemus look 27 jacquemus look 30 jacquemus look 32 jacquemus look 35 jacquemus look 42 jacquemus look 44 jacquemus look 50 jacquemus look 51 jacquemus look 58 jacquemus look 60

Source | L’OFFICIEL

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR