Quantcast
WEDO DIDEE.GR3 1

WeDo/ Professional: Ένα βήμα πιο κοντά προς έναν βιώσιμο τρόπο ζωής

Αποστολή της WeDo/ Professional είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν πιο χαρούμενο και βιώσιμο τρόπο ζωής, για έναν πιο όμορφο εαυτό και έναν πολύ όμορφο πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στη Φύση την περίοδο του καλοκαιριού, όταν κάνουμε διακοπές. Η έντονη αστική ζωή, μας απομακρύνει όλο και περισσότερο από όλα εκείνα που μας συνδέουν με τη Φύση, ξεχνάμε ότι είμαστε κι εμείς κομμάτι της. Όταν όμως ερχόμαστε κοντά της νιώθουμε ότι πραγματικά εκεί ανήκουμε. Δίπλα στο νερό, από το οποίο προερχόμαστε, ανάμεσα στο πράσινο που μας χαρίζει άλλη ανάσα, κάτω από τον ήλιο που μας προσφέρει τη ζωή. Όταν σεβόμαστε και εκτιμούμε τη Φύση για όλα όσα μας προσφέρει, εκείνη μας το ανταποδίδει στο μέγιστο. Τα τελευταία χρόνια, οι νεότερες γενιές ευαισθητοποιήθηκαν σε σχέση με το περιβάλλον και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για το σπίτι μας, τον πλανήτη μας. Από τους απλούς πολίτες, μέχρι και ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, ένα κύμα ανθρώπων εκεί έξω προσπαθεί να προάγει έναν πιο υγιή και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, μέσα από πράξεις, και όχι απλά λόγια.

WEDO DIDEE.GR7

Η Wella Company είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ομορφιάς στον κόσμο, που αποτελείται από μια οικογένεια εμβληματικών εμπορικών σημάτων, ανάμεσά τους η weDo/ Professional είναι ένα νέο brand περιποίησης μαλλιών με οικολογική συνείδηση, που προσφέρει μια σειρά από vegan, cruelty-free και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα* συστατικά σε σχέση με τα μέσα προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί μαζί με επιστήμονες από τα εργαστήρια της Wella Professionals και σε συνεργασία με κομμωτές για να προσφέρει επαγγελματική απόδοση.

Η Wella Company άλλωστε ενθαρρύνει τους ανθρώπους της να ικανοποιούν τους καταναλωτές, να εμπνέουν τους επαγγελματίες ομορφιάς, να δημιουργούν και να αλληλεπιδρούν με τις κοινότητες επιδιώκοντας βιώσιμη ανάπτυξη και μας προσκαλεί όλους να κάνουμε παρέα πράξεις με θετικό αντίκτυπο.

WEDO DIDEE.GR5 1

Το ταξίδι της weDo/ Professional ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων από τον χώρο της ομορφιάς, που είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουργιο brand από την αρχή, με οδηγό το κοινό πάθος τους για περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ελευθερία να μετουσιώσουν τα πιστεύω τους σε μια πλήρη σειρά προϊόντων που θα είχε απήχηση στη γενιά τους: έτσι γεννήθηκε η weDo/ Professional.  Το brand κατέχει πλέον τη θέση του πρώτου άτυπου “οικολογικού εργαστηρίου” μεταδίδοντας γνώσεις και ασκώντας πίεση για θετική αλλαγή σε ολόκληρη την εταιρεία.

WEDO DIDEE.GR6

Η βιωσιμότητα δεν βασίζεται μόνο στη μείωση της δαπάνης πρώτων υλών, τη φιλοζωία, την οικολογία αλλά και στην κοινωνική δικαιοσύνη. Υιοθετόντας ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής ερχόμαστε σε επαφή με τον πραγματικό μας εαυτό, προσπαθούμε να είμαστε  η καλύτερη εκδοχή του. Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, αυτό ίσως να μην αποτελεί κάτι εύκολα και άμεσα εφικτό, ωστόσο, το ζητούμενο δεν είναι να είμαστε τέλειοι, αλλά να προσπαθούμε καθημερινά να βάζουμε τη βιωσιμότητα στη ζωή μας όλο και περισσότερο και φυσικά να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους γύρω μας να κάνουν το ίδιο, να δράσουμε μαζί. Με ειλικρίνεια και με μικρά βήματα που κάνουν τη διαφορά μπορούμε να επηρεάσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των γύρω μας.

WEDO DIDEE.GR6 1

Τελευταία o βιγκανισμός μπαίνει στις ζωές όλo και περισσότερων ανθρώπων, όμως υπάρχει μία συχνή παρεξήγηση. Κάποιος που υιοθετεί vegan διατροφή, δεν ακολουθεί απαραίτητα κι έναν vegan τρόπο ζωής. Ο βιγκανισμός αποτελεί μια ολόκληρη φιλοσοφία. Το γεγονός ότι η Φύση είναι ικανή να μας προσφέρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε χωρίς να χρειάζεται τα ζώα να υποφέρουν είναι κάτι μαγικό, κάτι που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε άμεσα, αν δεν το κάνουμε ήδη. Όμως δεν αρκεί μόνο να προσέχουμε με το τι τρεφόμαστε, αλλά και με τι ρούχα ντυνόμαστε, όπως και τι προϊόντα επιλέγουμε.

Η weDo/ Professional λειτουργεί έχοντας ως άξονα ένα σύνολο προτύπων για το περιβάλλον, τη μεταχείριση των ζώων και την ανθρώπινη επίδραση. Η vegan, cruelty-free σύνθεση των προϊόντων τους, τα οποία είναι πιστοποιημένα ως vegan από την Vegan Society και ως cruelty-free από την Cruelty Free International, με 93-99,7% συστατικά φυσικής προέλευσης είναι από εκείνα τα πράγματα που τους κάνουν να νιώθουν περήφανοι. Επίσης οι συσκευασίες των προϊόντων weDo/ Professional κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Διαλέγοντας ένα προϊόν weDo/ Professional μπορείτε να είστε σίγουροι ότι 8 πλαστικά μπουκάλια απομακρύνονται από το περιβάλλον, καθώς συνεργάζεται με την Plastic Bank για την απομάκρυνση των πλαστικών από τους ωκεανούς. Ακόμη, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τις συσκευασίες των προϊόντων weDo/ Professional με πολλούς δημιουργικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα να τα μετατρέψετε σε μικρά γλαστράκια για το νέο σας παχύφυτο, να τα κρατήσετε για να αποθηκεύετε μικρά αντικείμενα όπως τσιμπιδάκια για τα μαλλιά ή ακόμη να επαναφέρετε σε χρήση στο επόμενο ταξίδι σας, με προϊόντα παρόμοιας υφής.

WEDO DIDEE.GR1

Ένας τρόπος να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας τα αποτελέσματα της βιωσιμότητας στη ζωή μας είναι να ερχόμαστε σε περισσότερη επαφή με τη Φύση. Μόνο βλέποντας, αγγίζοντας και μυρίζοντας όλα εκείνα που μας χαρίζει χωρίς να ζητά τίποτα περισσότερο από σεβασμό, θα κατανοήσουμε πραγματικά την αναγκαιότητα της εφαρμογής ενός πιο υγιεινού και βιώσιμου τρόπου ζωής.

Αποστολή της weDo/ Professional είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν πιο χαρούμενο και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, για έναν πιο όμορφο εαυτό και έναν πιο όμορφο πλανήτη. Ήδη από την αρχή της κυκλοφορίας του brand, η εκστρατεία #TogetherWeDo έχει ως στόχο να προσκαλέσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να γίνουν συμμέτοχοι αυτής της προσπάθειας, μετουσιώνοντας την καλή θέληση σε απτές πράξεις που θα επιφέρουν θετική αλλαγή.

Stay tuned για μια μοναδική εμπειρία στη φύση που ήδη προετοιμάζεται…

Ακολουθήστε την weDo/ Professional στο Instagram @wedo_act και στο hashtag #TogetherWeDo και μείνετε ενημερωμένοι για ό,τι νέο.

Περισσότερες πληροφορίες για την weDo : https://www.wedoact.com/el-gr/

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR