Quantcast
Drysdale Street London

Η κατοικία της designer Morag Myerscough στο Λονδίνο είναι ο ορισμός του living with color

Μια παλιά παμπ μετατράπηκε σε μια ιδιαίτερη κατοικία με χαρακτηριστικό το χρώμα και τα μοτίβα όπως έντονες ρίγες, γράμματα και γεωμετρικά σχήματα.

Η σχεδιάστρια του New London Fabulous ζει στην ανακαινισμένη τριώροφη πρώην παμπ (The Weavers Arms) στο Hoxton του Ανατολικού Λονδίνου από το 2005, με τον σύντροφό της, καλλιτέχνη Luke Morgan. Οι δυο τους έχουν μεταμορφώσει τα δωμάτια, σε χαρούμενους χώρους που προασπίζονται με πάθος το χρώμα – το σήμα κατατεθέν της καριέρας της Myerscough.
Τα σημάδια του παρελθόντος μπορούν να διαβαστούν στην πρόσοψη από κίτρινο τούβλο. Τα βαμμένα ξύλινα παράθυρα του πρώτου ορόφου πλαισιώνονται από “τυφλές” καμάρες. Η ξύλινη είσοδος οδηγεί σε μια σειρά από τρεις φωτεινούς χώρους εργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου στούντιο τέχνης που φωτίζεται από μια περίτεχνη οροφή η οποία διασχίζεται από ατσάλινα δοκάρια.

Μια πολύχρωμη βιβλιοθήκη – που δημιουργήθηκε κατά το lockdown – βρίσκεται πίσω από την είσοδο, ενώ δίπλα της ένα πολύχρωμο ριγέ τζάκι δεν περνάει απαρατήρητο.

Στο δεύτερο επίπεδο με έντονα χρώματα και έντονη εναλλαγή υφών είναι τοποθετημένη η κύρια κρεβατοκάμαρα, η οποία έχει άμεση πρόσβαση στη βεράντα με νότιο προσανατολισμό μέσω διπλών θυρών.
Μετά από 15 χρόνια στο ιστορικό κτίριο, οι Myerscough και Morgan έχουν θέσει την ιδιοκτησία τους προς πώληση για 2,85 εκατομμύρια λίρες ώστε νέοι θεματοφύλακες να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στον εντυπωσιακό τους κόσμο.

Drysdale Street London 14 1024x683 1 Drysdale Street London 17 1024x683 1 Drysdale Street London 23 Drysdale Street London 24 Drysdale Street London 19 Drysdale Street London 26 1024x683 1 Drysdale Street London 16 1024x683 1 Drysdale Street London 27 1024x683 1 Drysdale Street London 22 Drysdale Street London 12 Drysdale Street London 15 Drysdale Street London 13 Drysdale Street London 25

Source | The Spaces 

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR